Δήμος Καβάλας: Ο Αλέξης Γούλας υποψήφιος με τον Θόδωρο Μουριάδη

Ένας ενεργός πολίτης «κατεβαίνει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του «Σύγχρονου Δήμου»

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 ο Θόδωρος Μουριάδης και εκ νέου υποψήφιος θα παρουσιάσει στις 21:00, στον παραδοσιακό οικισμό «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης μία ακόμη «φουρνιά» υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν από το ρόστερ του «Σύγχρονου Δήμου» και που πρόκειται αύριο να ανακοινωθεί επίσημα από τον Δήμαρχο Καβάλας, είναι αυτό του Αλέξη Γούλα, ο οποίος «κατεβαίνει» στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Γούλας μέσω του προφίλ του στο Facebook, αναφέροντας τα εξής:

«Ο κύβος ερρίφθη. Αρχίζει το ματς.
Ένας αγώνας έξι εβδομάδων με αγωνία, με καλές, αγνές και ανιδιοτελείς προθέσεις.
Εδώ και καιρό οι συζητήσεις με φίλους που είχαν τις ίδιες αγωνίες και την ίδια αγάπη για τον τόπο που ζούμε, είχαν το ίδιο δίλημμα.
Σε όλες βγάζαμε το ίδιο πόρισμα. Χρειάζεται συμμετοχή. Αυτό και κάναμε.
Με κάποιους βρισκόμαστε μαζί ενώ με κάποιους απέναντι. Εμείς αποφασίσαμε πως ο Δήμος Καβάλας βρίσκεται πάνω από εμάς και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε για το διαφορετικό, όπου κι αν συμμετέχουμε.
Με ευπρέπεια και σεβασμό για όλους.
Γιατί με τον Θόδωρο Μουριάδη;
Γιατί δουλεύει ατέλειωτες ώρες.
Γιατί είναι σεμνός.
Γιατί ξέρει.
Τα υπόλοιπα στην πορεία…»

Ποιος είναι ο Αλέξης Γούλας

Ενεργός πολίτης. Αυτές οι δύο λέξεις μπορούν εύστοχα και με επάρκεια να περιγράψουν τον Αλέξη Γούλα, τον δημότη Καβάλας ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει συνεχώς το «παρών» στην τοπική κοινωνία, πότε μέσα από την εμπλοκή του σε δραστήριους συλλόγους, πότε μέσα από τη διαδικτυακή του παρουσία που πάντα έχει κάτι να «πει» και πότε μέσα τη δράση και την εθελοντική συμμετοχή του σε εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό ή και ανθρωπιστικό πρόσημο.

Κάτοικος Καβάλας «από επιλογή και όχι από τύχη», όπως λέει ο ίδιος, ο Αλέξης από το 1991 εργάζεται στην «πρώτη γραμμή» της ΔΕΗ ως τεχνικός (σε εργοστάσια παραγωγής, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ) και τον ελεύθερό του χρόνο τον αφιερώνει στον τόπο του.

Μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας και παλαιότερα μέλος της διοίκησης και άλλων δραστήριων συλλόγων όπου άφησε τη δική του «σφραγίδα» προσφοράς, εθελοντής, διαχειριστής σελίδων προβληματισμού και κοινωνικής ενεργοποίησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Αλέξης Γούλας αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος» του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη, διεκδικώντας μία θέση δημοτικού συμβούλου την πενταετία 2023-2027.