Μάκης Παπαδόπουλος: Με τη Μαρία Παπανικολάου για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας

Η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» για τη συστράτευση με την ελεύθερη επαγγελματία και ιδιοκτήτρια της σχολής μαγειρικής “La Maison de Gourmet”

Μια δραστήρια ελεύθερη επαγγελματία και ιδιοκτήτρια της σχολής μαγειρικής “La Maison de Gourmet” καλωσόρισε στο συνδυασμό του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για την Μαρία Παπανικολάου η οποία συστρατεύεται με την παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας» εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας.

Η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού αναφέρει σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της ζωής μας» την Μαρία Παπανικολάου, ελεύθερη επαγγελματία, ιδιοκτήτρια της Σχολής Μαγειρικής “La Maison de Gourmet”.

Η Μαρία Παπανικολάου γεννήθηκε το 1968 στην Καβάλα. Από το 1992 διδάσκει γαλλικά κάνοντας παράλληλα μεταφράσεις, διερμηνείες και εδώ και στο Παρίσι όπου έζησε κάποια χρόνια. Από το 2006 δημιούργησε τη Σχολή Μαγειρικής “La Maison de Gourmet”, που εκπαιδεύει και μετεκπαιδεύει μάγειρες και ζαχαροπλάστες, σε συνεργασία με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε με τη Σχολή της στη διοργάνωση αναρίθμητων εκδηλώσεων με σκοπό να αναδείξουμε ως Δήμος τις γεύσεις, το φαγητό, τα τοπικά προϊόντα της Καβάλας, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους μας, τον Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, το Επιμελητήριο, την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία Παπανικολάου για την τιμή που μας κάνει να συστρατευτεί με την παράταξή μας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η κοινή μας αγάπη για την Καβάλα μας είναι η “εγγύηση” και η δέσμευση τόσο η δική μου όσο και της Μαρίας Παπανικολάου ότι θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ουσία τη δημιουργία δυναμικών σχέσεων του Δήμου μας με τους επαγγελματίες και τους φορείς του Τουρισμού, την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας στα παγκόσμια δίκτυα Τουρισμού, τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών μας, την οικονομική “άνθηση” των τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του τόπου μας και φυσικά τον στόχο μας να δημιουργήσουμε δουλειές για τον κόσμο και έσοδα για τον Δήμο Καβάλας».