Η Μαρία Χαλκίδου νέο πρόσωπο στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της Ζωής μας»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μάκης Παπαδόπουλος καλωσορίζει την έμπορο ενδυμάτων και δραστήριο μέλος σε κοινωνικούς φορείς της τοπικής μας κοινωνίας στην παράταξη του

Η έμπορος ενδυμάτων και δραστήριο μέλος σε κοινωνικούς φορείς της κοινωνίας της Καβάλας, Μαρία Χαλκίδου αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας των υποψηφίων του «Τόπου της Ζωής μας» εν όψει των δημοτικών εκλογών, με τον Μάκη Παπαδόπουλο να την καλωσορίζει και να την ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που δείχνει τόσο στον ίδιο όσο και στην παράταξη.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της Ζωής μας» τη Μαρία Χαλκίδου, έμπορο ενδυμάτων και δραστήριο μέλος σε κοινωνικούς φορείς της τοπικής μας κοινωνίας.

Η Μαρία Χαλκίδου γεννήθηκε στην Καβάλα και διαμένει στα Ποταμούδια. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα της ένδυσης εδώ και πολλά χρόνια και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων. Είμαι παντρεμένη με τον Ιωάννη Δερβετζή και έχει δύο παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τη Μαρία Χαλκίδου για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή της να δώσει μαζί μας τη «μάχη» των δημοτικών εκλογών του 2023».