Γιώργος Μακρίδης: Στο πλευρό του Γιάννη Εριφυλλίδη για την ανάπτυξη της Νέας Καρβάλης

Ποιος είναι ο Γιώργος Μακρίδης ο οποίος συστρατεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος για τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Καρβάλης με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Ο Γιώργος Μακρίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος για τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Καρβάλης με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

«Πιστεύουμε ότι η διάθεση να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο μας, η εργατικότητα, η ιδιαίτερη ευαισθησία του ως προς το ζήτημα της προσβασιμότητας παντού των ατόμων με αναπηρία, οι προτάσεις του για την ανάπτυξη της Νέας Καρβάλης και η μεγάλη αγάπη του για τη Νέα Καρβάλη και την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας καθιστούν τον Γιώργο Μακρίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας με επίκεντρο το ιερό προσκύνημα του Αγίου Γρηγορίου και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τη Νέα Καρβάλη. Γιώργο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει ο συνδυασμός στην ανακοίνωσή του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μακρίδης

Είμαι 36 ετών και κατάγομαι από το Μπατούμ της Γεωργίας. Σε ηλικία μόλις 3,5 ετών ήρθα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νέα Καρβάλη η οποία έγινε η δεύτερη, αλλά και η πραγματική μου πατρίδα.

Μεγαλώνοντας στη Νέα Καρβάλη και τελειώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επέκτεινα τις γνώσεις μου, παίρνοντας δύο πτυχία. Το ένα είναι το πτυχίο βοηθού ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων και το δεύτερο του επισκευαστή αμαξιδίων ατόμων με αναπηρία.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία σε διάφορες μονάδες της παραμεθορίου.

Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζομαι ως οδηγός, προκειμένου να βιοποριστώ και να συντηρήσω την οικογένειά μου η οποία αποτελείται από 4 μέλη, τη σύζυγό μου Κοντογιαννίδου Ελισάβετ, που και αυτή είναι εργαζόμενη, και τα δυο μας αγόρια.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Γιάννη Εριφυλλίδη, γνωρίζοντας τις προθέσεις του για την ανάπτυξη της Νέας Καρβάλης σε κάθε τομέα μέσα από το πρόγραμμά του, αλλά γνωρίζοντας και τον ίδιο, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την ηθική του, την ευαισθησία του στα κοινωνικά ζητήματα και τις φρέσκες ιδέες του που θα δώσουν άλλη όψη στον τόπο μου, κάτι το οποίο έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.