Δημοτικές Εκλογές 2023: Ο Μάκης Παπαδόπουλος πάτησε πρώτος το… κουμπί!

«Τρέχουμε προς τη νίκη με 205»! - Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας κατέθεσε μια μέρα πριν λήξει η διορία ένα πλήρες ψηφοδέλτιο - Στο 100% της μέγιστης επιτρεπόμενης συμμετοχής - Στο 45% οι γυναίκες του συνδυασμού

Στις 31 Αυγούστου 2023 λήγει η διορία κατάθεσης των υποψηφίων στα πρωτοδικεία της χώρας για τη συμμετοχή σχηματισμών και υποψηφίων συμβούλων στις αυτοδιοικητικές [δημοτικές τε και περιφερειακές] εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ωστόσο, ο Μάκης Παπαδόπουλος κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας» -ηλεκτρονικά, όπως προβλέπεται από φέτος- πρώτος από όλους, υποβάλλοντας μία εκλογική λίστα που καλύπτει το 100% του μέγιστου αριθμού που επιτρέπει ο Νόμος.

Έτσι, το ψηφοδέλτιο του «Τόπου» περιλαμβάνει στο σύνολο 205 υποψηφίους, εκ των οποίων 88 υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας [75 από τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας και 13 από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων] και οι υπόλοιποι για τα Τοπικά Συμβούλια των 14 Δημοτικών Κοινοτήτων της Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιο του Μάκη Παπαδόπουλου «αγγίζει» το 45% και ότι ο Νόμος επιτρέπει την κατάθεση έγκυρου ψηφοδελτίου με την πλήρωση των θέσεων στο 60%…

Το γεγονός της κατάθεσης του συνδυασμού του στο Πρωτοδικείο γνωστοποίησε ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023, κάνοντας την εξής ανάρτηση:

Κλικ και έφυγε!

«Τρέχουμε προς τη νίκη με 205!
Πρώτοι το κλείσαμε, πρώτοι το στείλαμε, πρώτοι θα κόψουμε και το νήμα.
Ευχαριστώ όλες και όλους που μας εμπιστεύτηκαν.
Μαζί θα αλλάξουμε την Καβάλα»!