Λαϊκή Συσπείρωση: Ψηφοδέλτια σε όλους τους Δήμους της ΠΕ Καβάλας «κόντρα στις δυσκολίες και στα εμπόδια»

Η ανακοίνωση της παράταξης που στηρίζει το ΚΚΕ ενόψει της εκλογικής «μάχης» της 8ης Οκτωβρίου 2023

Έτοιμη για την εκλογική «μάχη» της 8ης Οκτωβρίου 2023 δηλώνει η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ, έχοντας κλείσει τα ψηφοδέλτια σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αλλά και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Διονύση Κλάδη.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η συγκρότηση ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, της παράταξης που στηρίζει το ΚΚΕ, σε όλους τους Δήμους της ΠΕ Καβάλας, προσπερνώντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια του εκλογικού νόμου, είναι το αποτέλεσμα της συσπείρωσης νέων δυνάμεων στο δρόμο του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.

Εκφράζει την αποφασιστικότητα δεκάδων πρωτοπόρων αγωνιστών, συνδικαλιστών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, βιοπαλαιστών αγροτών, φοιτητών, επιστημόνων, καλλιτεχνών, να συγκροτήσουν το πραγματικό αντίπαλο δέος στην κυρίαρχη πολιτική που ασκούν οι δυνάμεις που μέχρι σήμερα διοικούν τους Δήμους, αλλά και τους επίδοξους αντικαταστάτες τους.

Απέναντι στο μέτωπο των δυνάμεων που συμφωνούν στη γραμμή της ανταποδοτικότητας, της λειτουργίας των Δήμων ως επιχείρηση, ως φορομπηχτικός μηχανισμός για τους πολλούς και όχημα εξυπηρέτησης των συμφερόντων των λίγων, θα σταθούν οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους Καβάλας, Θάσου, Παγγαίου και Νέστου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι μαζί με εκατοντάδες άλλους που στηρίζουν και συμβάλλουν για ένα θετικό και ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα.

Στις 8 του Οκτώβρη υπάρχουν οι προϋποθέσεις σε όλη την ΠΕ Καβάλας να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να δυναμώσει η φωνή του ίδιου του λαού μέσα και έξω από το Περιφερειακό και τα Δημοτικά Συμβούλια. Με ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση.

  • Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Διονύση Κλάδη
  • Στο Δήμο Καβάλας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ποτόλια
  • Στο Δήμο Θάσου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Χρυσάφη
  • Στο Δήμο Παγγαίου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Διαμαντόπουλο
  • Στο Δήμο Νέστου με υποψήφια Δήμαρχο τη Χάρις Πηλίτση