Αθηνά Παναγιωτίδου: Γιατί με τον Γιάννη; Γιατί είναι το καινούριο και αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας!

Η πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Καβάλας «κατεβαίνει» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Οανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι η Αθηνά Παναγιωτίδου «συστρατεύεται» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη.

Η Αθηνά Παναγιωτίδου συστήνεται με δικά της λόγια:

«Είμαι η Αθηνά Παναγιωτίδου και είμαι Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας στον Δήμο Καβάλας, με μεταπτυχιακές σπουδές MSc στη «Διδακτική Παιδαγωγική και ΤΠΕ (τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών)».

Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, της Έλενας 21 ετών και της Κατερίνας 13 ετών.

Εργάζομαι ως Προϊσταμένη-Παιδαγωγός σε βρεφονηπιακό σταθμό της Καβάλας και διδάσκω επίσης στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. Καβάλας.

Είμαι συγγραφέας τριών παραμυθιών με σημαντικές διακρίσεις ανά την Ελλάδα, που διατίθενται, μετά από τη βράβευσή τους από το Υπουργείο Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού Κύπρου, ως εκπαιδευτικό υλικό σε όλα τα σχολεία της Κύπρου. Επίσης έλαβα και το Β΄ βραβείο ποίησης τον Ιούνιο του 2023 σε πανελλήνιο διαγωνισμό που προκήρυξε ο ΕΠΟΚ ( Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων) σε εκδήλωση για την αδελφοποίηση με τον Δήμο Καραβά στην Κύπρο.

Επιπλέον, είμαι σεναριογράφος, έχω κάνει πολλές διασκευές θεατρικών έργων και έχω γράψει τους στίχους πολλών τραγουδιών για θεατρικές παραστάσεις, είμαι ερασιτέχνης ηθοποιός και μέλος της θεατρικής ομάδας του Θεάτρου Παίδευσις. Η πρώτη μου στιχογραφική προσπάθεια σε ότι αφορά soundtrack ταινίας μικρού μήκους ήταν το 2020 οπότε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τίτλο «Όταν τρομάζουν οι ζωές». Η ταινία δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί λόγω της έναρξης της πανδημίας Covid-19.

Υπήρξα δύο φορές υποψήφια Βουλευτής, στις εκλογές του Ιουλίου 2019 και στις εκλογές του Μαΐου 2023 και επίσης πήρα μέρος ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Διετέλεσα πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Καβάλας από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2023, οπότε και παραιτήθηκα λόγω συνταγματικού κωλύματος για να πάρω μέρος στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής, και δύο φορές εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου (2015 έως το 2021). Υπήρξα εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Καβάλας από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2023 και εκλεγμένη εκπρόσωπος στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού Καβάλας.

Έχω πάρει μέρος σε πλείστα συνέδρια και σεμινάρια, παιδαγωγικού και συνδικαλιστικού χαρακτήρα, ως Εισηγήτρια και Σύνεδρος.

Αγαπώ την πόλη μου την Καβάλα και με τη συμμετοχή μου για ακόμη μια φορά στα κοινά, μέσα από την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα «Η ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Εριφυλλίδη, θέλω να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερα και να βάλω το λιθαράκι μου έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε την πόλη μας και να την κάνουμε μια πόλη σύγχρονων προδιαγραφών!

Γιατί με τον Γιάννη;
Γιατί είναι το καινούριο και αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας.
Έναν νέο Δήμαρχο με όραμα!

Η φρέσκια ματιά του Γιάννη σε ότι αφορά την Καβάλα μας, σε συνδυασμό με τον ακέραιο χαρακτήρα του και τις ευρύτερες γνώσεις που διαθέτει λόγω των σπουδών του και της διαμονής του στο εξωτερικό, καθιστούν την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου Καβάλας αναγκαία. Γιατί η πόλη μας δεν χρειάζεται άλλο Δημάρχους με παρωπίδες και αγκυλώσεις, δεν χρειάζεται άλλα δήθεν και πρέπει, χρειάζεται ανθρώπους που να συνδυάζουν ευρυμάθεια, αλτρουισμό και να διαθέτουν πάνω από όλα ενσυναίσθηση και αγάπη για τον τόπο τους, πάνω από εμπάθειες και συμπάθειες.

Η μηχανή της Καβάλας μπροστά λοιπόν και εμείς ως καλογυαλισμένα γρανάζια της, θα δουλέψουμε ακούραστα για να την πάμε πολλά βήματα μπροστά με οδηγό τον Γιάννη μας!!!».

«Πιστεύουμε ότι η πολύπλευρη και πληθωρική προσωπικότητά της, η άριστη γνώση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, η ενασχόληση με τις τέχνες, το έντονο ενδιαφέρον για ζητήματα άσκησης κοινωνικής πολιτικής, η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά, η αποδεδειγμένη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, η καθαρή πολιτική σκέψη, ο ενθουσιασμός, η αγωνιστικότητα και η μεγάλη αγάπη της για τον τόπο μας καθιστούν την Αθηνά Παναγιωτίδου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό και την αναδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας, σε αγαστή συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη μας. Αθηνά, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.