Εγκαίνια και Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Εριφυλλίδη, παρουσία πλήθους Καβαλιωτών [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι η Καβάλα μπορεί να πάει μπροστά με τη δική του διοίκηση και την ομάδα των συνεργατών του που επεξεργάστηκαν προγραμματικές θέσεις, όχι ανέφικτες, αλλά πραγματοποιήσιμες

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» με υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας τον Γιάννη Εριφυλλίδη πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, με τους Καβαλιώτες να δίνουν δυναμικό παρών, εκφράζοντας με τη μαζική προσέλευσή τους τη στήριξή τους στον συνδυασμό του και τον ίδιο, με την επίσημη πλέον έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Παράλληλα, τελέστηκε, ως είθισται, Αγιασμός.

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης, μιλώντας από στήθους, εμφανώς συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου, τόνισε ότι η Καβάλα μπορεί να πάει μπροστά με τη δική του διοίκηση και την ομάδα των συνεργατών του που επεξεργάστηκαν προγραμματικές θέσεις, όχι ανέφικτες, αλλά πραγματοποιήσιμες.

Αναφέρθηκε στα πέντε μεγάλα έργα που ήδη επικοινωνήθηκαν στους Καβαλιώτες, αλλά και στις προτεραιότητές του από την 1η Ιανουαρίου 2024, ως εκλεγμένος Δήμαρχος Καβάλας, υπογραμμίζοντας ότι το άλφα και το ωμέγα της διοίκησής του θα είναι η χάραξη μιας νέας κοινωνικής πολιτικής, προσαρμοσμένης στις αυξανόμενες  ανάγκες των καιρών, αλλά και η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που ταλανίζει την πόλη, το οποίο καμία διοίκηση δεν αντιμετώπισε αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των νυχτερινών δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ, τη δωρεάν πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς για δημότες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών και τη δημιουργία νέων πάρκινγκ.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με τους άλλους συνδυασμούς, το αντίθετο άλλοι συνδυασμοί εμμονικά ασχολούνται με τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα, επικαλούμενος το κλίμα νίκης που καταγράφει στην πόλη ο συνδυασμός με την ολοένα αυξανόμενη αποδοχή των Καβαλιωτών, ότι στις 15 Οκτωβρίου η μεγάλη νίκη θα γιορταστεί στον ίδιο χώρο.

Το παρών στην τελετή των εγκαινίων έδωσαν και πολλά πρόσωπα προερχόμενα από τον πολιτικό στίβο, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Δράκος, ο πρ. Δήμαρχος Φιλίππων Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, ο πρ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Καρασαββόγλου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φιλήμων Ξουλόγης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο πρ. Αντινομάρχης Γιώργος Τσαλουχίδης, ο πρ. Αντιδήμαρχος Δημήτρης Θεοδοσίου, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, όπως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης. Παρούσα και η στενή συνεργάτιδα του Στάθη Εριφυλλίδη, πρ. Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Μαργαρίτα Βλάσση.

Δελτίο Τύπου

Η Καβάλα Μπροστά: Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια