Μαρία Μπουρλή: Μια εκπαιδευτικός στην «οικογένεια» των υποψηφίων με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποια είναι η Καβαλιώτισσα δασκάλα η οποία κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Η Μαρία Μπουρλή συστρατεύεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

«Πιστεύουμε ότι οι λαμπρές σπουδές και οι γνώσεις της, η δυναμική προσωπικότητα, η σεμνότητα, η επιτυχημένη σταδιοδρομία στον χώρο της εκπαίδευσης και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Μαρία Μπουρλή πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας, ιδιαίτερα μάλιστα στον τομέα της παιδείας και του πολιτισμού, καθώς και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Μαρία, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει στο μήνυμά του ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

Η Μαρία Μπουρλή συστήνεται με τα δικά της λόγια

Ονομάζομαι Μπουρλή Μαρία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Φοίτησα στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας και στο 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας.

Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακή εξειδίκευση αρχικά στην Ειδική Αγωγή και ακολούθως στις νέες τεχνολογίες μάθησης και επικοινωνίας. Μιλάω αγγλικά και γερμανικά.

Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζομαι ως δασκάλα σε δημοτικά σχολεία της πόλης μας. Τα ενδιαφέροντά μου επικεντρώνονται στο να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν στους μαθητές και ειδικότερα στους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Συντάσσομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη, διότι θεωρώ ότι είναι ο πιο κατάλληλος και ικανός να αναβαθμίσει τη «γαλάζια» πολιτεία της Καβάλας σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη.