Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Πάρις Βασιλικός στο πλευρό του Μάκη Παπαδόπουλου

Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» τον καλωσορίζει στον συνδυασμό και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη

Ενας παγκόσμιος πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών συντάσσεται και επίσημα με τον Μάκη Παπαδόπουλο στην «μάχη» των Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Καβάλας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» με ανακοίνωση του καλωσορίζει τον Πάρη Βασιλικό και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη, τονίζοντας ότι μαζί του η Καβάλα μπορεί να γίνει “Πρωταθλήτρια” στον Αθλητισμό

Στην ανακοίνωση του τονίζει:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της Ζωής μας» τον Πάρι (Κηπάρισσο) Βασιλικό, Προπονητή μαχητικών αθλημάτων και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Kick Boxing.

Ο Πάρις Βασιλικός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Ασχολείται με τις Πολεμικές Τέχνες (Πυγμαχία, Kick Boxing) και τον πρωταθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Στη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας, έχει συμμετάσχει ως ερασιτέχνης και επαγγελματίας αθλητής σε Πανελλήνιες, Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις Πυγμαχίας και Kick Boxing.

Έχει διακριθεί τρεις φορές ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Kick Boxing και έχει κατακτήσει χρυσούς τίτλους σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Από το 1993 έως το 1997 υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας, κερδίζοντας το Αργυρό Μετάλλιο για τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1994. Παράλληλα, από το 1989 εργαζόταν στον ΟΤΕ. Τα τελευταία 26 χρόνια είναι προπονητής στον Σύλλογο Μαχητών Καβάλας, ενώ από το 2013 είναι και στη Χρυσούπολη, μεταδίδοντας – εκτός από την εμπειρία του – την επιμονή και τη δύναμη της θέλησης, κυρίως σε νέους και παιδιά που αγαπούν το άθλημα της Πυγμαχίας και του Kick Boxing.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές.

Για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές μέσα από την παράταξή μας, ο Πάρις Βασιλικός δηλώνει τα εξής:

«Μέσα από τον αθλητισμό έμαθα να βάζω στόχους και να δουλεύω σκληρά για να τους πετύχω, να αγωνίζομαι έντιμα και με σεβασμό.

Το όραμά μου για τον Δήμο Καβάλας στο πλευρό του Μάκη Παπαδόπουλου είναι να αναβαθμίσουμε τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις και να δημιουργήσουμε καινούριες, έτσι ώστε να μπορούμε να διοργανώνουμε αθλητικές εκδηλώσεις, να εξασφαλίσουμε εύκολη πρόσβαση σε Άτομα με Αναπηρία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αθληθούν. Να εμπνεύσουμε ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να γνωρίσουν με ασφάλεια τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού».

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Πάρι Βασιλικό για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023».