Η Καβάλα Μπροστά: Ένας Πολιτικός Μηχανικός στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σπετσιώτης που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό

Οανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Σπετσιώτης «συστρατεύεται» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Δημήτρης Σπετσιώτης μάς συστήνεται με τα δικά του λόγια:

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1979. Το 2003 αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ το 2008 ολοκλήρωσα με επιτυχία το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του ιδίου τμήματος με τίτλο «Εφαρμοσμένη μηχανική & προσομοίωση συστημάτων».

Αρχικά εργάστηκα ως μηχανικός εργοταξίου, ενώ από το 2010 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι με την εκπόνηση μελετών κτιριακών, υδραυλικών και  λιμενικών έργων. Την περίοδο 2021-23 υπήρξα επιστημονικός συνεργάτης του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τον προγραμματισμό Η/Υ σε εφαρμογές ανάλυσης δεδομένων και μηχανικής μάθησης.

Είμαι έγγαμος με 2 παιδιά.

Γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά ενώ στο παρελθόν έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την ιστιοπλοΐα, τη μουσική και τις πολεμικές τέχνες».

«Πιστεύουμε ότι οι λαμπρές σπουδές, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως πολιτικός μηχανικός, η εμπειρία και οι εξειδικευμένες γνώσεις που αποκόμισε από τη συνεργασία του με τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, το ήθος, ο ακέραιος χαρακτήρας, η σεμνότητα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Δημήτρη Σπετσιώτη πολύτιμο συνεργάτη για τον εκσυγχρονισμό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας – ιδιαίτερα για την ανάπλαση του ανοιχτού κολυμβητηρίου και του παραλιακού μετώπου, τη διάσωση της οικίας Κραντονέλλη, την αναγέννηση του κέντρου των Κρηνίδων και την αξιοποίηση του Παλιού Υδραγωγείου – για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Δημήτρη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.