Ο Μανώλης Κελαϊδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο επί χρόνια εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος «κατεβαίνει» αυτήν τη φορά με την «Καβάλα Μπροστά»

Ο Μανώλης Κελαϊδάκης «κατεβαίνει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννη Εριφυλλίδη.

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η μακρά και ενεργός συμμετοχή του στα κοινά, η πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτήσει από την εποικοδομητική συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για δύο συνεχόμενες θητείες, η σεμνότητα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η ειλικρινής διάθεση για συνεργασία και ανιδιοτελή προσφορά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Μανώλη Κελαϊδάκη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Μανώλη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει ο κ. Εριφυλλίδης στο μήνυμά του.

Ο Μανώλης Κελαϊδάκης συστήνεται με τα δικά του λόγια

Ονομάζομαι Κελαϊδάκης Εμμανουήλ και γεννήθηκα το 1974 στην Ελευθερούπολη. Από το 1991 μένω στην Καβάλα όπου σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στο ΤΕΙ Καβάλας και στη συνέχεια πήρα μεταπτυχιακό τίτλο στην «Καινοτομία, τεχνολογία και επιχειρηματικότητα».

Είμαι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Δήμητρα Καλλιγά και έχουμε δύο γιους, τον Γιώργο 11 και τον Αργύρη 13 ετών.

Είμαι εργαζόμενος από το 2000 στα Πετρέλαια Καβάλας, όπου από το 2009 είμαι πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Εργαζομένων. Από το 2010 είμαι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας και από τον Απρίλιο του 2023 είμαι εκλεγμένο μέλος στη Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Από το 2015 είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με την παράταξη Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση.

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Εριφυλλίδη και την παράταξή του «Η Καβάλα Μπροστά» οραματίζομαι και θα παλέψω να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δίνοντας στην πόλη και τα χωριά μας όλα αυτά που έχουν στερηθεί τόσα χρόνια και τους αξίζουν και φυσικά με αποφασιστικότητα και επιμονή να πάμε την «Καβάλα Μπροστά».

Γνωρίζοντας καλύτερα τον Γιάννη Εριφυλλίδη είδα ότι είναι ένας νέος, μορφωμένος, ανιδιοτελής, τίμιος και ειλικρινής άνθρωπος και πως με την ανεξάρτητη, φρέσκια και αποφασιστική ομάδα υποψηφίων του μπορεί να κάνει πράξη το όραμα όλων των δημοτών για μια καλύτερη Καβάλα, για μια Καβάλα που θα πηγαίνει μόνο μπροστά.