Μαρία Βαρύτη: Εκφοβίζονται υποψήφιοι του συνδυασμού μας. Να σταματήσει ο πολιτικός «κατήφορος»

Ανακοίνωση της υποψήφιας δημάρχου Παγγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε» με την οποία καλεί του συνεργάτες της να αντισταθούν στις πιέσεις

Για εκφοβισμό των υποψηφίων της παράταξης της και για πολιτικό «κατήφορο» κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Μαρία Βαρύτη. Η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε», αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες της αναφέρονται τέτοια περιστατικά και καλεί τους συνεργάτες της να αντισταθούν στις πιέσεις που δέχονται, ενώ επισημαίνει ότι αν αυτές οι πρακτικές συνεχιστούν θα τις αντιμετωπίσει με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο

Η ανακοίνωση της Μαρίας Βαρύτη αναφέρει συγκεκριμένα:

«Τις τελευταίες ημέρες μου μεταφέρονται περιστατικά εκφοβισμού υποψήφιων μας.
Καλώ τους συνεργάτες μου να αντισταθούν σε τέτοιες πιέσεις και να διεκδικήσουν στο πλάι μου την ελευθερία της επιλογής τους.

Τους αντιπάλους μου τους καλώ να ακολουθήσουν τον τίμιο αγώνα τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουν επικαλεστεί ότι επιζητούν.
Η αποδοχή του συνδυασμού «Ξεκινάμε» από τους συνδημότες μας, έχει προφανώς προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια σε μερικούς.

Εάν οι πρακτικές αυτές συνεχιστούν, θα προσφύγω αρμοδίως και θα εμποδίσω με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο αυτόν τον πολιτικό «κατήφορο» για τον Δήμο μας.
Καλώ τους συνδημότες μας, αν πέσει στην αντίληψή τους το παραμικρό αναφορικά με αυτές τις πρακτικές, να το καταγγείλουν άμεσα στις Αρχές».