Αγγελική Δεληκάρη: Συνάντηση με τη διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Αθανασία Γαϊτανίδου για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων σε έμψυχο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Με τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Καβάλας Αθανασία Γαϊτανίδου συναντήθηκε την Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2023 η Βουλευτής ΝΔ Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη.

Στην πολύ παραγωγική συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία των σχολικών μονάδων ευθύνης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία ξεκινά την προσεχή Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Γαϊτανίδου ενημέρωσε σχετικά με την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων σε έμψυχο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Από την πλευρά της, η κ. Δεληκάρη δεσμεύθηκε για στενή συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να επιλύονται άμεσα τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Τέλος, η βουλευτής Καβάλας  ευχήθηκε στην κ. Γαϊτανίδου καλή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα στις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας της ΠΕ Καβάλας.