Μάκης Παπαδόπουλος: Όχι άλλη κοροϊδία στους δασκάλους, τους γονείς και μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ποταμουδίων!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος «κατακεραυνώνει» τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας για τους χειρισμούς της στο θέμα της ανάπλασης της πλατείας Ποταμουδίων

Για «εμπαιγμό όλων» στο θέμα της ανάπλασης της πλατείας Νεαπόλεως στα Ποταμούδια και την αναστάτωση που προκαλεί στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου της συνοικίας κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας καταγγέλλει ευθέως τον Θόδωρο Μουριάδη ότι «δίνει ψεύτικες υποσχέσεις» που δεν πρόκειται να τηρηθούν και, παράλληλα, δεσμεύεται ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ως νέα Διοίκηση, θα πράξουν αυτό που πρέπει.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Παπαδόπουλου.

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 11ου Δημοτικού Σχολείου των Ποταμουδίων έγιναν ακόμη μια φορά “μάρτυρες” των ψεύτικων υποσχέσεων της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Λόγω του κακού σχεδιασμού και της προβληματικής υλοποίησης του έργου ανάπλασης που εκτελείται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Νεαπόλεως (η οποία λειτουργούσε ως αυλή για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων), οι προσωρινοί χώροι που θα δοθούν στους μαθητές για τα διαλείμματα κρίνονται ανεπαρκείς και δεν εγγυώνται ούτε την ασφάλεια των μαθητών ούτε την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου!

Την ίδια στιγμή, η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου δίνει ψεύτικες υποσχέσεις ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες και θα δοθεί σε χρήση τμηματικά, ενώ αντίθετα το έργο είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσει τον ένα χρόνο υλοποίησης και δεν θα παραδοθεί τμηματικά!

Συνεχίζοντας μάλιστα τον εμπαιγμό όλων, η Δημοτική Αρχή πρότεινε να χρησιμοποιείται ως αυλή ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου των Ποταμουδίων, την οποία πρόταση όμως απέρριψαν οι δάσκαλοι λόγω ακαταλληλότητας!

Εμείς δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε την εκτέλεση του έργου και να βελτιώσουμε και τον σχεδιασμό και την εκτέλεσή του προς όφελος δασκάλων, μαθητών, γονέων και κατοίκων της περιοχής.

Με την ευκαιρία, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς»!