Μαρία Βαρύτη: Οι απαντήσεις και τα στοιχεία για όλες τις αναφορές μας είναι στη… διάθεση των Αρχών!

Η υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου κάνει για μια ακόμη φορά λόγο για «μικροπολιτικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης» και... προειδοποιεί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Βαρύτη αφήνει σε ανακοίνωσή της «αιχμές» για αθέμιτο «πόλεμο» που δέχεται η ίδια και η συνεργάτες της στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τη Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 εξέδωσε ένα ακόμη δελτίο Τύπου, όπου αναφέρεται σε «μικροκομμματικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», συμπληρώνοντας στην κατακλείδα ότι «οι απαντήσεις και τα στοιχεία για όλες τις αναφορές μας, είναι στη διάθεση των Αρχών».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Βαρύτη.

«Την Κυριακή έγινε η επίσημη ανάρτηση από το Πρωτοδικείο Καβάλας των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μεταξύ αυτών και ο συνδυασμός μας «Ξεκινάμε..», συμμετέχει κανονικά για να διεκδικήσει τον Δήμο Παγγαίου.

Παράλληλα αναρτήσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματος μας για τον Δήμο στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Το Πρόγραμμά μας βασίζεται στους καθημερινούς διαλόγους με συνδημότες μας, οι οποίοι μας επισημαίνουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις ανάγκες που έχουν στην καθημερινότητά τους. Είναι πλήρως κοστολογημένο και έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη κιόλας ημέρα μόλις οι δημότες μας επιλέξουν ως νέα δημοτική αρχή του Δήμου Παγγαίου.

Γνωρίζουμε τον τρόπο ώστε να δώσουμε στην περιοχή την ώθηση που χρειάζεται για να αναπτυχθεί. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας βασισμένη στις ανάγκες και με στόχο ανάπτυξη που θα φέρει οικονομικό αποτέλεσμα και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Εμείς, ΔΕΝ δίνουμε συνέχεια σε μικροκομμματικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Εξάλλου οι απαντήσεις και τα στοιχεία για όλες τις αναφορές μας, είναι στη διάθεση των Αρχών».

Μαρία Βαρύτη
Υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου