Ο Τόπος της Ζωής μας: Ο Μπάμπης Κουφατζής συστρατεύεται με τον Μάκη Παπαδόπουλο

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού με την οποία τονίζει ότι με τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο η παράταξη συνεχίζει στον «δρόμο» της συνεργασίας και της σύνθεσης

Τη συστράτευση με τον εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο και στέλεχος της διοίκησης του Δήμου Καβάλας επί δημαρχίας Δήμητρας Τσανάκα, Χαράλαμπο Κουφατζή έκανε γνωστή με δήλωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τονίζει ότι μαζί του η παράταξη θα συνεχίσει στον δρόμο της συνεργασίας και της σύνθεσης.

Η δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της Ζωής μας» τον Χαράλαμπο Κουφατζή, Δικηγόρο και εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο Καβάλας.

Ο Χαράλαμπος Κουφατζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, και είναι γιός του Γεώργιου Κουφατζή, Αεροπόρου ε.α., και της Παγώνας Μητσιάρη, Φιλολόγου. Είναι νυμφευμένος με την Χριστίνα Πρασσά, οικονομολόγο – τραπεζικό υπάλληλο, και έχει δύο τέκνα.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση «Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης» του ΔΠΘ. Έχει πτυχία στην Αγγλική, τη Γερμανική και τη Γαλλική γλώσσα.

Ασκεί τη μαχόμενη Δικηγορία στην Καβάλα από το 2006 (Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω), όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο, και είναι κάτοχος Αδείας Διαχειριστή Αφερεγγυότητας Α’ τάξης του Υπουργείου Οικονομικών.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (2015-2016) και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (2018-2019). Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καβάλας.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δοξάτου (2007 -2014) και εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου (2007 -2014).

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, μέλος του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας (2019 έως σήμερα) και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.

Υπηρέτησε την πατρίδα ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού και συμμετέχει στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καβάλας ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ από το 2008. Τέλος, είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κίνησης (Παράρτημα Καβάλας) από το 2017 – σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Χαράλαμπο Κουφατζή για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου».