Η Καβάλα Μπροστά: Περιοδεία Εριφυλλίδη στον Αμυγδαλεώνα [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του συζήτησαν με κατοίκους και επαγγελματίες και άκουσαν τα παράπονά και τους προβληματισμούς τους

Τον Αμυγδαλεώνα επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2023,  ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του περπάτησαν στην αγορά, στις καφετέριες και τα εστιατόρια του χωριού, συζήτησαν με κατοίκους και επαγγελματίες και άκουσαν τα παράπονά τους για τη μη επίλυση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αμυγδαλεώνας.

Πολλά παράπονα και προβληματισμός για το ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν στο χωριό σωλήνες ύδρευσης αμιάντου και για το ότι οι δρόμοι σε όλη την έκταση της κοινότητας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, κάτι το οποίο εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης. Πολύ μεγάλες όμως και οι ελπίδες για το νέο που φέρνει ο συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά», στον οποίον συμμετέχουν και πολλοί συνδημότες που κατοικούν ή έχουν καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα.