Η Καβάλα Μπροστά: Ένας Πολιτικός Μηχανικός στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Θεοφάνης Αλμυρός που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Θεοφάνης Αλμυρός «συστρατεύεται» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Θεοφάνης Αλμυρός μάς συστήνεται με τα δικά του λόγια:

«Ονομάζομαι Αλμυρός Θεοφάνης. Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1971. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός. Ασκώ το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και είμαι μέλος του ΤΕΕ από το 1999.

Το 2016 είχα εκλεγεί μέλος της αντιπροσωπείας του Περιφερειακού τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Από το 2015 είμαι μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ.

Από το 2015 εργάζομαι στα πετρέλαια Καβάλας ως επόπτης ασφαλείας στις χερσαίες εγκαταστάσεις.

Έχοντας  συμμετάσχει  στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, καθώς και στις εκλογές του ΤΕΕ-ΑΜ, γνωρίζω τον αγώνα που πρέπει να δώσει κάθε υποψήφιος που θα επιλέξει να βρεθεί στο πλευρό του υποψηφίου  Δημάρχου που στηρίζει. Έτσι και εγώ δίνοντας μεγάλη προσοχή και βαρύτητα στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη και του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» και γνωρίζοντας τον ίδιο, δεν δίστασα ούτε μια στιγμή να σταθώ δίπλα του και να υποστηρίξω τον αγώνα του που διαπνέεται από σοβαρότητα, ορθό λόγο και υλοποιήσιμες υποσχέσεις για έργα που θα αλλάξουν την πόλη και όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας».

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, η ενεργός συμμετοχή του στα κοινά, η πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτήσει από την εποικοδομητική συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ και σε όργανα του ΤΕΕ, η σεμνότητα, η ειλικρινής διάθεση για συνεργασία και ανιδιοτελή προσφορά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Θεοφάνη Αλμυρό πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας– ιδιαίτερα για την αναδιάρθρωση της ΔΕΥΑΚ και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Φάνη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.