Γιάννη Εριφυλλίδη, είσαι στ’ αλήθεια δικηγόρος; Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; [βίντεο]

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας απαντά σε αυτές τις δύο ερωτήσεις «γιατί πολλά ακούσατε και πολλά ακούσαμε»...

Mια ηχηρή απάντηση στους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι εδώ και καιρό διατείνονται ότι «δεν έχει σπουδές» και ότι «δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του» δίνει ο Γιάννης Εριφυλλίδης, δίνοντας στοιχεία για τη μέχρι τώρα ακαδημαϊκή και επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» επιλέγει να απαντήσει στους επικριτές του με ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο απευθύνεται ο ίδιος στους Καβαλιώτες και αναφέρεται στην αξιοπρόσεκτη νομική του καριέρα, από το πτυχίο της Νομικής Αθηνών το 2002 μέχρι το Διδακτορικό, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, και όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς της εργασίας του σε εταιρίες του εξωτερικού.

Παράλληλα με τη Νομική και οι σπουδές και η σταδιοδρομία στη Μουσική και, συγκεκριμένα, στο Πιάνο, αλλά και το ερευνητικό του έργο και οι συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς.

Στο τέλος του βίντεο, ο Γιάννης Εριφυλλίδης απαντά και στα ερωτήματα «Γιατί μας τα λες τώρα όλα αυτά;» και «Τι έχεις να κερδίσεις από το να γίνεις Δήμαρχος Καβάλας;».

Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, στο βίντεο του υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας. Δείτε το: