Μάκης Παπαδόπουλος: Με τον Χαράλαμπο Ηλιάδη συνεχίζουμε στην ίδια πορεία ανανέωσης στον Δήμο Καβάλας

Η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης του «Τόπου της ζωής μας» για την υποψηφιότητα του Διευθυντή Φιλοξενίας και Λειτουργίας Εγκαταστάσεων στη Σχολή Πιλότων Egnatia Aviation

Ο Χαράλαμπος Ηλιάδης είναι το νέο μέλος του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» εν όψει των δημοτικών εκλογών στην Καβάλα, με τον επικεφαλής της παράταξης να τον καλωσορίζει επισημαίνοντας ότι μαζί του συνεχίζεται η πορεία ανανέωσης στον Δήμο Καβάλας.

Συγκεκριμένα τονίζει:

«Καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της ζωής μας» τον Χαράλαμπο Ηλιάδη, Ιδιωτικό υπάλληλο – Οικονομολόγο, εν ενεργεία Σύμβουλο της Κοινότητας Καβάλας.

Ο Χαράλαμπος Ηλιάδης γεννήθηκε στην Καβάλα και είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Είναι κάτοχος Πτυχίου ΑΕΙ στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, και διαθέτει Πιστοποίηση Ειδικού Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Εργάζεται ως Διευθυντής Φιλοξενίας και Λειτουργίας Εγκαταστάσεων στη Σχολή Πιλότων Egnatia Aviation.

Από το 2004 δραστηριοποιείται και στον κλάδο του τουρισμού και διατηρεί παράλληλα μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων μεγάλου βεληνεκούς, με πιο γνωστή τη «Λευκή Nύχτα» της Καβάλας, την οποία συντονίζει με την εταιρεία του εδώ και οχτώ χρόνια για τους τοπικούς φορείς.

Είναι ενεργός πολίτης στην Καβάλα εδώ 25 χρόνια αδιαλείπτως. Ασχολείται με τον εθελοντισμό από το 2018, είναι βραβευμένος με το Μετάλλιο Εθελοντικής Εργασίας από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο οποίο ακόμα είναι ενεργό μέλος. Τέλος, ασχολείται με την Ελληνική λαϊκή παράδοση και τον χορό από το 1995.

Για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές μέσα από την παράταξή, ο Χαράλαμπος Ηλιάδης δηλώνει τα εξής:

«Σε μια χώρα που μαστίζεται από φωτιές, έχοντας αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ίσως Ευρωπαϊκή πυρκαγιά δίπλα μας, αλλά και πλημμύρες που έχουν στοιχίσει ανθρώπινες ζωές και ανυπολόγιστες καταστροφές, πρέπει να είμαστε ενεργοί και αποτελεσματικοί πολίτες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος πρακτικός, που θα μπορέσει να δώσει όραμα στην πόλη και να αντιμετωπίσει τα καθημερινά, αλλά μακροχρόνια, προβλήματα, και να δώσει μια άλλη “πνοή” στην Καβάλα και τους Φιλίππους.

Για όλους αυτούς τους λόγους συντάσσομαι μαζί του για δεύτερη φορά. Η ομάδα που υπάρχει εδώ και χρόνια, με την καθοδήγηση του Μάκη Παπαδόπουλου, δουλεύει συνεχώς και είναι έτοιμη να φέρει την αλλαγή και να αναδείξει τον τόπο μας».

«Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Χαράλαμπο Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει ξανά μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023».