Μάκης Παπαδόπουλος: Με τον Αλέξανδρο Κανάρη ενισχύουμε την ανάδειξη της Καβάλας σε προορισμό τουρισμού και αθλητισμού

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» καλωσορίζει ακόμα έναν υποψήφιο εν όψει των Δημοτικών εκλογών στην Καβάλα

Ακόμα έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που εντάσσεται στο συνδυασμό «Ο τόπος της ζωής μας» ο Μάκης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κανάρη για τον οποίο ο επικεφαλής της παράταξης τονίζει ότι μαζί του θα αναδειχθεί η Καβάλα σε προορισμό τουρισμού και αθλητισμού.

Συγκεκριμένα τονίζει:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της ζωής μας» τον Αλέξανδρο Κανάρη, Προπονητή Αντισφαίρισης (Τένις), CEO της εταιρείας ενοικίασης τουριστικών καταλυμάτων PREMIER SEA.

Ο Αλέξανδρος Κανάρης γεννήθηκε το 1993 στην Καβάλα και διαμένει στο Παληό. Φοίτησε στο 7ο Γυμνάσιο και στο 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου ΙΤΜΟ της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία). Εργάστηκε στην τουριστική επιχείρηση SANI RESORT ως προπονητής αντισφαίρισης (τένις). Από το 2018 διευθύνει ως CEO την εταιρεία PREMIER SEA που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση τουριστικών καταλυμάτων στον Νομό Καβάλας, προσπαθώντας με τη δραστηριότητά του να αναδείξει την Καβάλα σε τουριστικό προορισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Αλέξανδρο Κανάρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου».