Γιάννης Εριφυλλίδης: Εμείς λέμε για τη Λυδία… [φωτογραφίες]

Επίσκεψη του επικεφαλής του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» και υποψηφίου δημάρχου στην ΔΚ και συνάντηση με κατοίκους και επαγγελματίες του χωρίου

Τη Λυδία επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 14/9/2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης, έχοντας δίπλα του υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού και επαγγελματίες και άκουσε τα θέματα – ανάγκες τα οποία ιεραρχούν σε πρώτη προτεραιότητα.

Η ομάδα του Γιάννη Εριφυλλίδη διαπίστωσε για μια ακόμη φορά ότι οι ελλείψεις στις δημοτικές μας κοινότητες είναι τεράστιες σε σχέση με την πόλη. Είναι γεγονός ότι οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων αντιμετώπισαν τις δημοτικές κοινότητες ως φτωχούς συγγενείς, για αυτό και δεν σχεδίασαν σε βάθος χρόνου έργα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, αντιθέτως έκαναν έργα και παρεμβάσεις αποσπασματικές, που δεν επίλυσαν χρονίζοντα προβλήματα.

«Εμείς λέμε ότι η ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη Καβάλας και δημοτικών κοινοτήτων είναι η σημαία μας. Εμείς λέμε ότι όλα τα χωριά, 24 ώρες την ημέρα και 365 μέρες το χρόνο, θα έχουν καθαρό νερό από τις πηγές του Κεφαλαρίου. Εμείς λέμε ότι θα δρομολογήσουμε άμεσα έργα οδοποιίας μέσα στα χωριά, αλλά και στο αγροτικό δίκτυο και τους δρόμους που συνδέουν τα χωριά. Εμείς λέμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίκτυο σύνδεσης όλων των αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής και θα καταστήσουμε, αναζητώντας κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης, το Βαπτιστήριο της Λυδίας κέντρο παγκόσμιου θρησκευτικού ενδιαφέροντος».