Θόδωρος Μουριάδης: Σίγουρος για τη βέβαια νίκη μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Η δήλωση του δημάρχου Καβάλας μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος»

Την μεγάλη ικανοποίηση του για τη θερμή παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του, εκφράζει με δήλωση του ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης. Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη για την οποία τόνισε ότι πολλαπλασιάζει τη σιγουριά μου για τη βέβαιη νίκη του «Σύγχρονου  Δήμου» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εκφράζω την μεγάλη ικανοποίηση και τη χαρά μου για τη θερμή παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας.

Η αγκαλιά των εκατοντάδων υποψηφίων και φίλων, που γέμισε την οδό Παύλου Μελά δείχνει περίτρανα ότι η σκληρή δουλειά μας στη διοίκηση του Δήμου επί τέσσερα χρόνια έχει αντανάκλαση στους συνδημότες μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας που πολλαπλασιάζει τη σιγουριά μου για τη βέβαιη νίκη του «Σύγχρονου  Δήμου» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Με την ίδια δυναμική και μεθοδικότητα θα συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη πενταετία για να δημιουργήσουμε την Καβάλα του μέλλοντος.

Συνεχίζουμε μαζί να παλεύουμε για να δημιουργήσουμε έναν πιο ισχυρό, δημοκρατικό δήμο, με σύγχρονες υπηρεσίες, έναν Δήμο της Καινοτομίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, έναν Δήμο ανοιχτό στους νέους και τις ιδέες τους».