ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Ξεκαθαρίζει η υπόθεση διαδοχής του Τσίπρα. «Σαρώνει» ο Κασσελάκης και στον Νομό Καβάλας

Έκλεισαν οριστικά στις 22:15 οι κάλπες για την εκλογή του νέου αρχηγού του κόμματος-Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχαν μεγάλες ουρές σε πολλά εκλογικά τμήματα

Έκλεισαν οριστικά στις 22:15 οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την εκλογή του νέου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχαν μεγάλες ουρές σε 60 εκλογικά τμήματα.

Νωρίτερα, είχε δοθεί και δεύτερη παράταση λόγω της μεγάλης συμμετοχής και της ουράς που σχηματίζεται έως και μετά τις 21:00 σε αρκετά εκλογικά κέντρα. Παρατάθηκε έτσι η διαδικασία η οποία αρχικά είχε αποφασιστεί να ολοκληρωθεί στις 20:00, αλλά έλαβε οριζόντια παράταση και συνεχίστηκε έως τις 22:15, έτσι ώστε να έχουν εξυπηρετηθεί όλοι όσοι περιμένουν στις ουρές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έως τις 21:00 η συμμετοχή έφτασε στις 142.000, ενώ τα νέα μέλη έφτασαν τα 39.000.

Παρότι είναι πολύ νωρίς για μία συνολική εικόνα της εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να αποκτά ένα προβάδισμα απέναντι στους συνυποψηφίους του, καθώς ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Η εν λόγω εικόνα αντικατοπτρίζεται και στα εκλογικά τμήματα του Νομού Καβάλας, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται και στους τέσσερις Δήμους του Νομού.