Νίκος Κούτρας: Ο Γιάννης Εριφυλλίδης είναι η καλύτερη επιλογή, την κατάλληλη ώρα

Ο εκπαιδευτικός και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Καβάλας δηλώνει τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας

Ο εκπαιδευτικός και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Καβάλας, Νίκος Κούτρας δηλώνει τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη, εκτιμώντας ότι «είναι η καλύτερη επιλογή, την κατάλληλη ώρα για την πόλη και τους κατοίκους της».

Η δήλωση στήριξης του Νίκου Κούτρα στον Γιάννη Εριφυλλίδη

Γνωρίζω τον Γιάννη Εριφυλλίδη από τα μαθητικά του χρόνια. Άριστος μαθητής, σταθερά επίμονος, υπομονετικός για την επιτυχία των στόχων του και φιλόδοξος. Μεγάλωσε και ωρίμασε και τώρα διεκδικεί τη Δημαρχία της πόλης της Καβάλας.

Εκτιμώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή, την κατάλληλη ώρα για την πόλη και τους κατοίκους της. Προγράμματα συντάσσουν πολλοί, προτείνουν λύσεις για τα σοβαρότατα προβλήματα της πόλης μας και των συμπολιτών μας, λύσεις που, δυστυχώς, συνεχώς αναβάλλονται.

Οι συμπολίτες βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους και τη στασιμότητα για την επίλυση προβλημάτων της πόλης.
Πιστεύω ότι ο Γιάννης με το νεανικό του θάρρος και θράσος, με το κατάλληλο και ικανό επιτελείο του θα προσπαθήσει σταθερά και σοβαρά να πάει την πόλη μπροστά.

Χρειάζεται λοιπόν τη στήριξη των ψηφοφόρων, να του δοθεί η ευκαιρία αυτά που θέλει και υπόσχεται, να τα πραγματοποιήσει. Εγώ εκτιμώ ότι έχει τη βούληση, την ικανότητα και τη φιλοδοξία να γράψει ιστορία στην πόλη και στα δημοτικά μελλοντικά πεπραγμένα της. Θέλουμε όλοι την ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.