Λεόντιος Ιορδανίδης: Με τον Γιάννη Εριφυλλίδη, γιατί μπορεί να προσδώσει στην Καβάλα την αξία που της αρμόζει

Ποιος είναι ο Λεόντιος Ιορδανίδης ο οποίος συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Ο Λεόντιος Ιορδανίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, η σεμνότητα, η εργατικότητα, η ενεργός ενασχόληση με τα κοινά, η ειλικρινής διάθεση για συνεργασία και ανιδιοτελή προσφορά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Λεόντιο Ιορδανίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Λεόντιε, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει ο κ. Εριφυλλίδης στο μήνυμά του.

Ο Λεόντιος Ιορδανίδης συστήνεται με τα δικά του λόγια

Ονομάζομαι Λεόντιος Ιορδανίδης. Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1986.

Σπούδασα Χρηματοοικονομική Λογιστική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μετέπειτα ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Από το 2011 ασκώ το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού.

Η εμπειρία μου από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2014, με οδήγησε να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη και τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά», καθώς θεωρώ πως το προφίλ ενός νέου, μορφωμένου και έμπειρου με τα κοινά ανθρώπου είναι το ιδανικό για να αναλάβει τα ηνία της πόλης μας. Με την αρωγή των ανεξάρτητων και γεμάτων όρεξη στελεχών του συνδυασμού, είναι ικανός να δώσει λύσεις στα καίρια προβλήματα που την ταλανίζουν, να την αναμορφώσει αισθητικά και να της προσδώσει την αξία που της αρμόζει.