Ο Δήμαρχος Καβάλας διέγραψε υποψήφια τοπική σύμβουλο για ομοφοβικά σχόλια

Ποια ήταν η ανάρτηση της υποψήφιας συμβούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη που εξόργισε τον Θόδωρο Μουριάδη με αποτέλεσμα να τη θέσει εκτός του «Σύγχρονου Δήμου»

Ένα σχόλιο της υποψήφιας με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» στο Τοπικό Συμβούλιο Κρηνίδων, Σοφίας Σαρρίδου για την επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη εξόργισε τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, ο οποίος αμέσως την έθεσε εκτός συνδυασμού.

Η κ. Σαρρίδου έγραψε ότι «είναι η ευκαιρία μας να δούμε πόσες βάρκες θα κουνηθούν στην πόλη μας», με τον κ. Μουριάδη να αναφέρει ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο συνδυασμός στον οποίο είναι επικεφαλής «δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους ρατσιστικές και ομοφοβικές συμπεριφορές».

«Τα σχόλια της κ. Σοφίας Σαρρίδου, υποψήφιας της παράταξής μας στο Τοπικό Συμβούλιο Κρηνίδων, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα, είναι απαράδεκτα, τα καταδικάζω απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο “Σύγχρονος Δήμος” έχει αποδείξει ότι σέβεται απολύτως την όποια διαφορετικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και ότι δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους ρατσιστικές και ομοφοβικές συμπεριφορές. Ως εκ τούτου, η κυρία Σοφία Σαρρίδου δεν αποτελεί από σήμερα μέλος του “Σύγχρονου Δήμου”», αναφέρει με ανακοίνωσή του.