Βασίλης Παντελόπουλος: Θέλω να βοηθήσω το χωριό μου, τη Νέα Καρβάλη, μαζί με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος «κατεβαίνει» ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Καρβάλης για να πάει η «Καβάλα Μπροστά»

Οανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Βασίλης Παντελόπουλος «συστρατεύεται» ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Καρβάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Βασίλης Παντελόπουλος μάς συστήνεται με τα δικά του λόγια:

«Είμαι 33 ετών, γέννημα θρέμμα της Νέας Καρβάλης. Εργάζομαι  ως  ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ στο παρελθόν εργαζόμουν στην εταιρία πετρελαίων  Καβάλα Oil.

Ζω στη Νέα Καρβάλη και εκείνο που θέλω είναι να βοηθήσω το χωριό μου, με τη βοήθεια των συντοπιτών μου, οι οποίοι πιστεύω πως θα εμπιστευτούν και θα δώσουν την ψήφο τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, ώστε να προωθηθούν σημαντικά ζητήματα, όπως έργα οδοποιίας, αναπλάσεις, περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Νέα Καρβάλη και  ολοκλήρωση  του παραλιακού δρόμου, αναβάθμιση του Πολύκεντρου, των παιδικών χαρών για τους μικρούς μας Καρβαλιώτες, η ανάδειξη του ιερού προσκυνήματος του Αγίου Γρηγορίου  σε προσκυνηματικό προορισμό παγκόσμιας ακτινοβολίας, η βελτίωση του θεσμού «Βοήθεια στο Σπίτι» για τον πληθυσμό μεγαλύτερης ηλικίας και ιδιαίτερα, λόγω της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο, η  συντήρηση και αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Για όλους αυτούς και άλλους πολλούς λόγους, στηρίζω και εμπιστεύομαι τον Γιάννη Εριφυλλίδη, ο οποίος  μπορεί να κρατήσει  σταθερά το τιμόνι του Δήμου Καβάλας».

«Πιστεύουμε ότι η διάθεση να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο μας, η εργατικότητα, η αγάπη του για τον αθλητισμό, οι προτάσεις του για την ανάπτυξη της Νέας Καρβάλης και η μεγάλη αγάπη του για το χωριό του καθιστούν τον Βασίλη Παντελόπουλο πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας με επίκεντρο το ιερό προσκύνημα του Αγίου Γρηγορίου και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τη Νέα Καρβάλη. Βασίλη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.