Η Καβάλα Μπροστά: Ηλεκτρικό όχημα στα Δημοτικά Κοιμητήρια για τη μετακίνηση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα [φωτογραφίες]

Δέσμευση Γιάννη Εριφυλλίδη ότι το όχημα θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών από τον πρώτο κιόλας μήνα της Διοίκησής του

Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2023 ο Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, μετέφεραν ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα στα Δημοτικά Κοιμητήρια, για να καταδείξουν με «χειροπιαστό» τρόπο ότι κάποιες δεσμεύσεις μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και με μικρό κόστος και, εν τέλει, να βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Η πρόταση του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» είναι το συγκεκριμένο όχημα να υπάρχει στον χώρο των Κοιμητηρίων, έτσι ώστε άτομα με κινητικά προβλήματα να διανύουν τις μεγάλες αποστάσεις με ευκολία.

Το ηλεκτρικό όχημα θα βρίσκεται στα Δημοτικά Κοιμητήρια, στο Περιγιάλι, και το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε τη σχετικά ανάρτηση του Γιάννη Εριφυλλίδη:

«Φέραμε σήμερα και δοκιμάσαμε για πρώτη φορά το ηλεκτρικό όχημα το οποίο έχουμε δεσμευτεί ότι θα έχει ο Δήμος Καβάλας στη διάθεση των ατόμων με κινητικά προβλήματα για τη μετακίνησή τους στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων από τον πρώτο μήνα της Διοίκησής μας.

Γιατί φέραμε το ηλεκτρικό όχημα τώρα; Για να δείξουμε ακριβώς ότι με μικρές, άμεσες, χειροπιαστές και χαμηλού κόστους παρεμβάσεις μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα πολλών συμπολιτών μας.

Η έλευση του ηλεκτρικού οχήματος έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Το όχημα μπορεί να μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια 4 άτομα (μαζί με τον οδηγό). Θα βρίσκεται και πάλι στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων αύριο Κυριακή από τις 9.30 το πρωί».