Η Καβάλα Μπροστά: Μια δικαστική υπάλληλος στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποια είναι η Χρύσα Κατζάνη που «κατεβαίνει» ως υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι η Χρυσάνθη (Χρύσα) Κατζάνη «συστρατεύεται» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καβάλας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Η Χρύσα Κατζάνη μάς συστήνεται με τα δικά της λόγια:

«Ονομάζομαι Χρυσάνθη (Χρύσα) Κατζάνη και είμαι Δικαστική Υπάλληλος επί 27 συναπτά έτη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Φοίτησα στα ΑΤΕΙ Δασοπονίας στη Δράμα και στα ΑΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στη Θεσσαλονίκη. Έχω πτυχίο Νοσηλευτικής και είμαι πτυχιούχος Οικονομίας & Διοίκησης, ενώ έχω κάνει σπουδές πάνω στο «Μάρκετινγκ Εξαγωγικών Επιχειρήσεων» και ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα.

Διετέλεσα Δικαστική Υπάλληλος Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Πρωτοδικείου, Πταισματοδικείου, Ειρηνοδικείου Καβάλας και Θάσου). Στο παρελθόν, έχω εργαστεί στον τομέα του Τουρισμού σε ξενοδοχειακές μονάδες και σε επιχειρήσεις εστίασης της νήσου Θάσου.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αγωνίζομαι από μικρή ηλικία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, για κάθε τι καλό, κυρίως για τα παιδιά μας και για το λόγο αυτό μετείχα και ως μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σε σχολεία της Καβάλας. Είμαι παντρεμένη με τον Σταύρο Περεσινίδη, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει ένα παιδί.

Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός μου για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, για αρκετά χρόνια ήμουν ενεργό μέλος του άλλοτε “Πολιτιστικού Συλλόγου Κέντρου Καβάλας” και μετείχα ενεργά σε διοργανώσεις Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με χορευτικά συγκροτήματα (με Ποντιακούς, Ελληνικούς Παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς), ενώ σπούδασα μουσική επί 3 χρόνια στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Ασχολήθηκα οχτώ χρόνια με το Παγκράτιο Άθλημα στη σχολή του αειμνήστου δασκάλου Σίμου Ζαχόπουλου και συμμετείχα σε σχετικές εκδηλώσεις τόσο στην Καβάλα όσο και σε άλλες πόλεις.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό, με οδήγησε να ασχοληθώ στο παρελθόν με: την ιστιοπλοΐα, την ιππασία, το στίβο, την ποδηλασία, το βόλεϊ, την ενόργανη γυμναστική και το ποδόσφαιρο όπου είχα την τιμή να προπονηθώ για λίγο καιρό το 1984 με τον αξέχαστο Σούλη Ρουμελιώτη στην επονομαζόμενη αργότερα ομάδα: “Καβάλα 86”. Μέλος επίσης του ΑΟΚ Καβάλας, λόγω άθλησης του παιδιού μου στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟΚ και μετέπειτα στην ομάδα του “Απόλλωνα Καβάλας”, ενώ διετέλεσα και μέλος του σκοπευτικού συλλόγου Δράμας. Έχω σπουδάσει την Τέχνη της Φωτογραφίας και συμμετείχα σε σχετικές Εκθέσεις του Δήμου Καβάλας. Αγαπώ το θέατρο και είμαι σπουδάστρια του “Θεάτρου των Αλλαγών Αθηνών”.

Ο λόγος που βάζω σήμερα υποψηφιότητα είναι επειδή έχω «Όνειρα και Στόχους» για την πόλη μας, την Καβάλα. Επιδίωξή μου είναι να συνδράμω ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα τόσων χρόνων στην Πόλη μας, να βοηθήσω κάθε συμπολίτη μας και κάθε σύλλογο στο  έργο του.

Με οδηγό τη γνώση των προβλημάτων του τόπου μου και των συμπολιτών μου, μετά από τα 27 χρόνια υπηρεσίας μου στη Δικαιοσύνη, με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για το κοινό καλό, τις σπουδές μου, την αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, υπερασπιζόμενη πάντα το δίκαιο, θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να συμπορευτώ μαζί σας, για ό,τι καλύτερο για την πόλη μας και για τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ τον ανεξάρτητο και αγαπητό σε όλους, υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Εριφυλλίδη, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μου έδειξε και ζητώ και τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας και τα οράματα μας. Για να πάει η Καβάλα Μπροστά. Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους και να μοιραστείτε μαζί μου ό,τι θέμα σας απασχολεί. Άλλωστε αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που υπάρχουν οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: «Για να ακούνε τους πολίτες και να  βοηθούν τον τόπο τους»».

«Πιστεύουμε ότι οι σημαντικές σπουδές και οι γνώσεις της, η επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η ενασχόληση με τον αθλητισμό και τις τέχνες, η ευαισθησία, η εργατικότητα, η διάθεσή της για ανιδιοτελή προσφορά και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Χρυσάνθη Κατζάνη πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Χρύσα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.