Ηλίας Γεωργακόπουλος: Στηρίζω τον Γιάννη Εριφυλλίδη με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Καβάλας

Ένας νέος επιχειρηματίας της εστίασης συστρατεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με την «Καβάλα Μπροστά»: Ποιος είναι ο Ηλίας Γεωργακόπουλος

Ο Ηλίας Γεωργακόπουλος συστρατεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, το επιχειρηματικό πνεύμα, η εμπειρία και η γνώση των προβλημάτων της τοπικής αγοράς και ιδιαίτερα του κλάδου της εστίασης, η επαφή με τη νεολαία της πόλης μας, η πολύπλευρη προσωπικότητα, ο αγνός χαρακτήρας, η εργατικότητα, η έμφυτη ευγένεια, η σεμνότητα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Ηλία Γεωργακόπουλο πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τη στήριξη της νεολαίας της περιοχής μας, την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του τουρισμού και της αγοράς, καθώς και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Ηλία, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Εριφυλλίδης.

Ο Ηλία Γεωργακόπουλος συστήνεται με τα δικά του λόγια

Είμαι 37 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Σπούδασα στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη και ασχολούμαι εδώ και 20 χρόνια με την εστίαση, που αγαπώ ιδιαιτέρως. Το 2018 άνοιξα το δικό μου cocktail bar, την Κάψουλα.

Δεν είμαι πολιτικός. Έχω απλά όρεξη και ανάγκη να γίνει ο τόπος που ζω και εργάζομαι πιο παραγωγικός. Καθημερινά, λόγω της φύσης της δουλειάς μου, καλούμαι να αντιμετωπίσω πολλές προκλήσεις και δυσκολίες. Είμαι σε διαρκή επαφή με ελεύθερους επαγγελματίες, τόσο στην εστίαση όσο και στο λιανεμπόριο, καθώς και με πολύ κόσμο που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Εκ των πραγμάτων έχω πολύ καθαρή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά.

Η σύγκριση με άλλες πόλεις είναι μόνιμα απογοητευτική τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και πολιτιστικό. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε το πού βρισκόμαστε και τί δυνατότητες έχει η πόλη μας. Μόνο τότε θα φύγουμε από τη μετριότητα. Μόνο τότε θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Μόνο τότε θα γίνουμε εμείς παράδειγμα προς μίμηση και πόλος έλξης. Μόνο τότε θα δώσουμε το κίνητρο σε νέους να μείνουν, να εργαστούν και να δημιουργήσουν στην Καβάλα.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο Γιάννης. Είχα τη χαρά και το πλεονέκτημα να τον γνωρίσω αρχικά ως πελάτη και ως φίλο και στη συνέχεια ως υποψήφιο Δήμαρχο. Μιλώντας μαζί του αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι η μόνη του σκέψη είναι πώς να προσφέρει στον τόπο του και να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων, πάντα με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Στηρίζω λοιπόν τον Γιάννη με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει.