Νίκος Ανδρουλάκης από Καβάλα: Χρειαζόμαστε μια Διοίκηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που δε θα είναι το μακρύ χέρι του Μητσοτάκη

Περιοδεία στην Καβάλα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Δαμιανό Καγγελίδη-Δείτε φωτογραφίες

Στην Καβάλα βρέθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου περιόδευσε στην αγορά της πόλης μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανό Καγκελίδη, καθώς και με φίλους και μέλη του κόμματος, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική τόσο στη νυν Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ όσο και στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Δαμιανό Καγκελίδη, με ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο για να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Βιώσαμε απερίγραπτες επιπτώσεις από τις φωτιές και στον Έβρο και στη Ροδόπη. Έχει τεράστια ευθύνη η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας. Χρειαζόμαστε μια Διοίκηση στην Περιφέρεια που δε θα είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη. Θέλουμε Αυτοδιοίκηση για την Αυτοδιοίκηση, για την αποκέντρωση, για την περιφερειακή ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Η ψήφος της Κυριακής έχει και μια άλλη πτυχή: Να στείλουμε μήνυμα σε εκείνους που θεωρούν το κράτος λάφυρο, που δεν έχουν βάλει κανένα πρόστιμο για την αισχροκέρδεια στο ράφι, αφήνοντας τις τιμές να καλπάζουν εις βάρος των αδύναμων πολιτών και της μεσαίας τάξης», πρόσθεσε ο ίδιος.