Θόδωρος Μουριάδης: Δεδομένη και πέραν κάθε αμφιβολίας η νίκη του «Σύγχρονου Δήμου» [φωτογραφίες]

Σίγουρος για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ο Δήμαρχος Καβάλας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην κεντρική πλατεία παρουσία πολύ κόσμου και υποψηφίων του συνδυασμού του

Δεδομένη και πέραν πάσης αμφιβολία είναι η επικράτηση του «Σύγχρονου Δήμου» στις δημοτικές εκλογές της Καβάλας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της πόλης ο Θόδωρος Μουριάδης στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, αφού παρουσίασε το έργο που έγινε στη διάρκεια της θητείας του στη διοίκηση του Δήμου και τους στόχους για την επόμενη θητεία διαβεβαίωσε τους πάντες ότι σύμφωνα από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συνδυασμός έχει κερδίσει την αποδοχή της πλειοψηφίας των Καβαλιωτών και έχει καταστεί εδώ και καιρό το ακλόνητο φαβορί για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Θόδωρος Μουριάδης: Απέναντι στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στις ανέξοδες υποσχέσεις, απαντάμε με λογική και σοβαρότητα

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου αυτά τα 4 χρόνια!

Θέλω με κάθε ειλικρίνεια να σας πω ότι η καθημερινή μας επαφή, οι σκέψεις που μοιραστήκαμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Καβάλας, και η σταθερή συνεργασία με τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, μου έδωσε τη δύναμη να τιμήσω την καθαρή εντολή του 2019!

Η σημερινή σας παρουσία στην κεντρική πλατεία της Καβάλας και ο τρόπος με τον οποίο στηρίξατε τον αγώνα που έκανα μαζί με τους συνεργάτες μου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποτελούν τα εχέγγυα για την επικράτηση  του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!

Τα μηνύματα που παίρνουμε από όλες τις γωνιές του Δήμου Καβάλας, δεν μας γεμίζουν απλά με αισιοδοξία, αλλά με την απόλυτη βεβαιότητα  ότι ο «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΔΗΜΟΣ», θα παραμείνει στο τιμόνι του Δήμου Καβάλας και την επόμενη πενταετία.

Οι πολίτες του Δήμου Καβάλας γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, τα πάσης φύσεως πειράματα και οι αστείες αντιγραφές προγραμμάτων και προχωρημένων παρεμβάσεων από άλλες χώρες της Ευρώπης, ενίοτε και της Αμερικής, έχουν ως στόχο να εντυπωσιάσουν το εκλογικό σώμα και να κρύψουν την ανυπαρξία σοβαρών και τεκμηριωμένων προτάσεων από όσους θεωρούν τον εαυτό τους αντίπαλο δέος της σημερινής δημοτικής αρχής.

Απέναντι στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στις ανέξοδες υποσχέσεις, απαντάμε με λογική και σοβαρότητα.

Ο «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» είναι ο μοναδικός συνδυασμός που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα. Είναι το πρόγραμμα που εφαρμόζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα από την αρχή της τρέχουσας τετραετίας.

Είναι το πρόγραμμα που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει λύσεις σε όσα προβλήματα έχουν ήδη καταγραφεί ή θα προκύψουν στην πορεία.

Ο σχεδιασμός μας, για να πάρει η Καβάλα τη θέση που της αξίζει στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας, θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και δεν μπορεί να τον σταματήσει ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ!

Φίλες και Φίλοι,

Βασική μας επιδίωξη, από την πρώτη περίοδο της θητείας μας, ήταν ο εκσυγχρονισμός του Δήμου Καβάλας σε όλα τα επίπεδα.

Μέσα σε 4 χρόνια, υλοποιήσαμε και έχουμε ήδη δρομολογήσει την κατασκευή έργων υποδομής και παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, συνολικού ύψους 186 εκατ. ευρώ!

Είμαστε από τους πρώτους σε απορροφητικότητα Δήμους στην επικράτεια, ακόμη και σε σχέση με περιοχές που έχουν μεγαλύτερο πληθυσμό και περισσότερους εργαζόμενους.

Τα έργα της ΔΕΥΑΚ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, την αντικατάσταση του εξοπλισμού των αντλιοστασίων ύδρευσης – αποχέτευσης, την προμήθεια εξοπλισμού τηλεμετρίας στο δίκτυο ύδρευσης της Καβάλας, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε όλη την Καβάλα, την κατασκευή μονάδας ιλύος, σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου, την κατασκευή δικτύων ύδρευσης σε Ζυγό και Αμυγδαλεώνα και την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο αντλιοστάσιο Α5, αγγίζουν τα 99 εκατ. ευρώ!

Τα υπόλοιπα 87 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, την ανάπλαση των πλατειών Καπνεργάτη και Νεαπόλεως στην περιοχή των Ποταμουδίων, την αναβάθμιση της περιοχής του Αγίου Νικολάου, την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων και του 1ου ΕΠΑΛ, τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Καβάλα και το Νέο Ζυγό, και μία σειρά από άλλα μικρά και μεγάλα έργα σε όλο το Δήμο Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας πρωταγωνιστεί και στον τομέα της κυκλικής οικονομίας και είναι έτοιμος να αξιοποιήσει τους πόρους του ΕΣΠΑ της περιόδου 2021 – 2027, για την επιμήκυνση της ζωής των προϊόντων.

Δεν αναφέρομαι μόνο στην ανακύκλωση, αλλά και στην ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών για την επιδιόρθωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών, που μπορούν να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της μικρής επιχειρηματικότητας. Επίσης, μετά την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα δοθούν τεράστια κονδύλια και για την ανακαίνιση κτηρίων, όπως για παράδειγμα, οι Καπναποθήκες. Από τα προγράμματα που υπάρχουν σήμερα, αντλήσαμε σημαντικά ποσά για μελέτες ριζικής ανακαίνισης του Δημαρχείου και των κτηρίων WIX και Μούτουλα. Θυμίζω ότι η Μεγάλη Λέσχη χρησιμοποιείται εδώ και δύο χρόνια από τους φορείς της πόλης για τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων, ημερίδων και ομιλιών, ενώ με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης μας αποκτήσαμε πριν από λίγους μήνες το Παλιό Ωδείο.

Για την εκτέλεση αυτών των έργων, εκτός από τα προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ και των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, αντλήσαμε πόρους από το Πράσινο Ταμείο, από τα Ταμεία Αλληλεγγύης και Ανάκαμψης, από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, από τα προγράμματα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και «ΑΡΓΟΣ» και απ’ ευθείας από διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αξιοποιήσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο!

Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην επάρκεια των άμεσων συνεργατών μου, στο επαγγελματισμό των εργαζομένων του Δήμου Καβάλας, και στα ευήκοα ώτα που συναντήσαμε στην Αθήνα.

Όταν λειτουργείς οργανωμένα και μπορείς να παρουσιάσεις το σχέδιο που έχεις για τον τόπο σου στα κέντρα λήψης αποφάσεων, υπάρχει ανταπόκριση.

Η διοίκηση μας, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ξεπερασμένα επικοινωνιακά τερτίπια, κατάφερε να γίνει ισότιμος συνομιλητής πολλών μελών του υπουργικού συμβουλίου, εκμεταλλευόμενη και τις άριστες σχέσεις που σφυρηλάτησε με τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Βάλαμε την Καβάλα πάνω από κόμματα και χρώματα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των συνδημοτών μας!

Αγαπητοί φίλοι,

Πέρα από τα μεγάλα έργα και τη διαφορετική διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ασχοληθήκαμε επισταμένως και με την οικονομική κατάσταση στο Δήμο Καβάλας.

Στηρίξαμε κάθε προσπάθεια της ΚΕΔΕ για την εξασφάλιση περισσότερων πόρων από την κεντρική διοίκηση, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε σε μια πιο σωστή διαχείριση των χρημάτων που είχαμε στη διάθεση μας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων ή δράσεων πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μετρήσαμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Δώσαμε προτεραιότητα στις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν την περίοδο της πανδημίας, διοχετεύοντας το μεγαλύτερο μέρος των αποθεμάτων μας σε όσους το είχαν ανάγκη.

Ο Δήμος Καβάλας εξάντλησε όλα τα περιθώρια στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που βρέθηκαν από μια στιγμή στην άλλη σε οικονομική δυσχέρεια.

Ταυτόχρονα, με στοχευμένες κινήσεις, προστατέψαμε τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας και μείναμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δεν μπορούσαν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω τους  συγκεκριμένους κωδικούς, μέσω της εκμηδένισης του κόστους λειτουργίας των δημοτικών κτηρίων και εγκαταστάσεων.

Όπως ανέφερα και στην πρόσφατη ομιλία μου στις Κρηνίδες, εξασφαλίσαμε την έγκριση σύνδεσης του φωτοβολταϊκού πάρκου 18 μεγαβάτ, που θα κατασκευάσουμε στην περιοχή του Βουνοχωρίου, με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Το συνολικό ποσό για την Ενεργειακή Κοινότητα του Δήμου Καβάλας, ανέρχεται στα 14 εκατ. ευρώ.

Τι θα κερδίσουμε από αυτή την επένδυση, η οποία θα αποσβεστεί μέσα σε 4 με 5 χρόνια;

Αποκτώντας την ενεργειακή μας αυτονομία, θα εξοικονομήσουμε περίπου 8 εκ. ευρώ το χρόνο.

Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι μπορούμε να κάνουμε μ΄ αυτό το ποσό στην πόλη και τις τοπικές κοινότητες.

Από το νέο δίκτυο θα πάρουν ρεύμα 2.500 ευάλωτα νοικοκυριά και όσοι συνδημότες μας διαμένουν κοντά στην περιοχή που θα κατασκευαστεί το Φωτοβολταϊκό Πάρκο.

Εξίσου σημαντικό είναι και το έργο της σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, με τις πηγές Κεφαλαρίου.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων μελετών και τη θετική αξιολόγηση από το αρμόδιο Υπουργείο, περιμένουμε την ένταξη του στο ΕΣΠΑ, από την οποία χρηματοδοτείται το 50% της κατασκευής του έργου. Το υπόλοιπο 50% θα δοθεί από τον ΤΑΠ, όπως προβλέπει η συμφωνία του Δήμου Καβάλας με την εν λόγω εταιρία.

Η Δημοτική Ενότητα Φιλίππων έπαψε να είναι ο φτωχός συγγενής της Καβάλας.

Οι κάτοικοι της δυτικής πλευράς του Δήμου Καβάλας, δεν αισθάνονται πλέον απομονωμένοι. Είδαν την εικόνα των οικισμών τους να αλλάζει σταδιακά και να γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις που ήταν στη λίστα των αιτημάτων τους για πάρα πολλά χρόνια.

Για την αναβάθμιση του αγροτικού τομέα δαπανήθηκαν μέχρι στιγμής 5,2 εκατ. ευρώ, ενώ στη φάση της ολοκλήρωσης τους βρίσκονται μικρά και μεγάλα έργα, τα οποία επέλεξαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ενδεικτικά θα αναφέρω την κατασκευή μονάδας κομποστοποίησης και την αναβάθμιση του Πηλοθεραπευτηρίου στις Κρηνίδες, την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης και νέας πλατείας στον Αμυγδαλεώνα, την κατασκευή κυνοκομείου στον Ζυγό, τη δημιουργία νέου νηπιαγωγείου στο Κρυονέρι, την κατασκευή κόμβου στον Νέο Ζυγό, την αναβάθμιση του βιολογικού σταθμού του Δάτου, την κατασκευή νέων γεωτρήσεων στους Φιλίππους, τις Κορυφές και το Βουνοχώρι, την κατασκευή νέου δικτύου αγροτικής οδοποιίας στους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και στη Νέα Καρβάλη, την κατασκευή παιδικών χαρών και χώρων αναψυχής, καθώς και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, σε όλους τους οικισμούς.

Η ικανοποίηση των απαιτήσεων των συνδημοτών από τις τοπικές κοινότητες συνιστά αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας και θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τα επόμενα χρόνια.

Φίλες και Φίλοι,

Αμέσως μετά τις εκλογές της Κυριακής και την ανανέωση της λαϊκής ετυμηγορίας, θα μπει στο τελικό στάδιο της εφαρμογής του ο σχεδιασμός μας για την Πράσινη Μετάβαση του Δήμου Καβάλας.

Μέχρι το τέλος της επόμενης πενταετίας θα ολοκληρωθεί η βιοκλιματική ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, η αισθητική – λειτουργική αναβάθμιση της Θεοδώρου Πουλίδου, του Φάρου και του Ασανσέρ στην Παναγία, η ανάπλαση του θαλασσίου μετώπου από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την ακτή της Καλαμίτσας και από τα σφαγεία μέχρι τα νεκροταφεία, η ανάπλαση του χώρου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ο εκσυγχρονισμός του δημοτικού οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED, η δημιουργία σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η κατασκευή νέων παιδικών χαρών και μικρών κήπων σε γειτονιές της Καβάλας, η δημιουργία πράσινων σημείων και γωνιών ανακύκλωσης, οι αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και η σύναψη τοπικών πράσινων συμφωνιών μεταξύ Δήμου, κοινωνικών φορέων και επιχειρήσεων.

Ο μακρύς κατάλογος των έργων της περιόδου 2024-2028, περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου 1.000 θέσεων στο Περιγιάλι, την κατασκευή νέου μουσικού γυμνασίου – λυκείου, την κατασκευή νέου οδικού άξονα από τη Στρατολογία μέχρι τα δημοτικά κοιμητήρια, την κατασκευή δικτύου ομβρίων και λυμάτων, τη ριζική αναβάθμιση του βιολογικού της Καβάλας, την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης στο Παληό, τη ριζική ανακαίνιση της δημοτικής αγοράς, την ανακαίνιση του δημοτικού ωδείου και την ολοκλήρωση του πολιτιστικού κέντρου Καβάλας (Δημοτική Καπναποθήκη).

Μέσα στη δεύτερη περίοδο της θητείας μας, επειδή ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής του «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ», θα ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα ΚΑΠΗ, θα προχωρήσουμε στη διεύρυνση της λειτουργίας των δημοτικών ιατρείων και στη δημιουργία νέων, όπως στο Παληό, θα δημιουργήσουμε τα κέντρα διημέρευσης ατόμων με αναπηρία και ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων και θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την παραχώρηση των δημοσίων τμημάτων στον Προφήτη Ηλία και στην περιοχή κάτω από το νοσοκομείο.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην περαιτέρω προβολή και ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος.

Πέρα από τη συμμετοχή μας σε διάφορες εκθέσεις του εξωτερικού και τη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αύξηση του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που δένουν στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος», θα φροντίσουμε και για αναβάθμιση του πλέγματος των υποδομών που μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους επισκέπτες του Δήμου Καβάλας.

Αυτό πολύ πιο απλά σημαίνει ότι θα ενισχύσουμε την προσπάθεια των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου, οι οποίες πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις της πρώτης τετραετίας, θα κρατήσουμε τα φεστιβάλ Φιλίππων και Cosmopolis στο εξαιρετικό επίπεδο που βρίσκονται σήμερα και θα εφαρμόσουμε πλήρως τη συμφωνία που επήλθε τον Δεκέμβριο του 2022 μεταξύ του Δήμου Καβάλας και των κοινωνικών εταίρων της πόλης, για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Το εν λόγω Σχέδιο, πέρα όλων των άλλων, προβλέπει και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος σε διάφορα σημεία της Καβάλας.

Κυρίες και Κύριοι,

Πολλά από αυτά που σας παρουσίασα δεν θα είχαν υλοποιηθεί χωρίς τη σκληρή δουλειά των μελών της δημοτικής μου ομάδας.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, διότι σε μια περίοδο που δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας, είχα στο πλευρό ανθρώπους που πρόσφεραν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους, όχι μόνο για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία της Καβάλας, αλλά και για να καταρτίσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης, το οποίο θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις.

Την ίδια ικανοποίηση μου δίνει και η εικόνα του νέου ψηφοδελτίου του «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ».

Ήρθαν στο μετερίζι μας άνθρωποι που τυγχάνουν καθολικής  αποδοχής και εκτίμησης από την κοινωνία της Καβάλας και των τοπικών κοινοτήτων.

Με την ποιότητα που τους διακρίνει και τις ιδέες τους για την ανάπτυξη του Δήμου Καβάλας, είμαι βέβαιος ότι στον απολογισμό του 2028 θα φανούμε απολύτως συνεπείς στις δεσμεύσεις μας.

Φίλες και Φίλοι,

Η επικράτηση του «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ» είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, δεδομένη!

Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν πολλά και διάφορα για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έγιναν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ορισμένοι, χωρίς ίχνος ντροπής, προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, εμφανίζοντας κάποιους υποψήφιους με πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που κατέγραψαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Σας διαβεβαιώ ότι όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας, δείχνουν πως ο «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ», κέρδισε την αποδοχή της πλειοψηφίας των Καβαλιωτών και έχει καταστεί εδώ και καιρό το ακλόνητο φαβορί για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Στις 8 Οκτωβρίου ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με  τους πολίτες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία υλοποίησης του σχεδίου μας, για να πάρει ο Δήμος Καβάλας τη θέση που του αξίζει στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την αγάπη με την οποία με περιβάλλατε αυτά τα 4 χρόνια και για τη δυνατότητα που μου δώσατε από το 2019 να προσφέρω στην πόλη μου.

Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσω πότε! Σας ευχαριστώ!