Αγγελική Δεληκάρη προς Σάββα Μιχαηλίδη: Ο Δημότες του Νέστου αναγνώρισαν το έργο σου

Συγχαρητήρια επιστολή της βουλευτού Καβάλας της ΝΔ προς τον δήμαρχο Νέστου, που επικράτησε με εντυπωσιακό ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής

Τα θερμά συγχαρητήρια για την άνετη επικράτηση του στις εκλογές του Δήμου Νέστου καθώς και τις ευχές της για μια καλή νέα θητεία, προς τον Σάββα Μιχαηλίδη, εκφράζει με επιστολή που του απέστειλε η Αγγελική Δεληκάρη. Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ επισημαίνει ότι οι δημότες του Νέστου αναγνώρισαν το έργο που έκανε και του έδωσαν την εντολή για να συνεχίσει τη δημιουργική του διαδρομή.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε δήμαρχε Νέστου, φίλε Σάββα. Οι δημότισσες και οι δημότες του Δήμου Νέστου αναγνώρισαν το έργο σου και αποφάσισαν πως πρέπει να συνεχίσεις, εσύ και οι άξιοι συνεργάτες σου, αυτή τη δημιουργική διαδρομή για μια ακόμη θητεία.

Η επανεκλογή σου αποτελεί την απόδειξη της αναπτυξιακής πορείας που ακολουθεί ο Δήμος Νέστου, απέναντι στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου. Παρότι είναι αυτονόητο, θα ήθελα και από αυτή τη θέση να σου εκφράσω την προθυμία μου να σταθώ δίπλα σε σένα και στο Δήμο Νέστου συνολικά, αρωγός σε κάθε διεκδίκηση προς τις κρατικές αρχές, ώστε οι πολίτες του τόπου μας να απολαύσουν στο μέλλον ακόμη υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης, ακόμη καλύτερη καθημερινότητα.

Θερμά Συγχαρητήρια και καλή θητεία»!