Αγγελική Δεληκάρη: Συγχαίρει τους Δημάρχους Παγγαίου και Θάσου για την επανεκλογή τους

Οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις της βουλευτού Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία για την ανανέωση της δημαρχειακής θητείας του Φίλιππου Αναστασιάδη και του Λευτέρη Κυριακίδη

Η βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη συγχαίρει τους Δημάρχους Παγγαίου και Θάσου, Φίλιππο Αναστασιάδη και Λευτέρη Κυριακίδη αντίστοιχα για την ανανέωση της δημαρχειακής θητείας τους, μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Δήμαρχο Παγγαίου

Αξιότιμε Δήμαρχε Παγγαίου,
αγαπητέ Φίλιππε,
θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου στο αξίωμα του Δημάρχου Παγγαίου. Τα αποτελέσματα των χθεσινών δημοτικών εκλογών ήταν ένα σαφές μήνυμα πως ο κόσμος του Δήμου Παγγαίου επιθυμούσε την ανανέωση της εντολής προς το πρόσωπό σου για να συνέχιση του έργου της ομάδας σου, με γνώμονα πάντοτε το καλό του τόπου. Είναι αυτονόητο πως θα είμαι δίπλα σου σ’ αυτή τη νέα θητεία, ώστε να συνδράμω με κάθε πρόσφορο τόπο ώστε ο τόπος μας να γίνει ακόμη καλύτερος. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Παγγαίου.

Θερμά Συγχαρητήρια και Καλή Θητεία!

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Δήμαρχο Θάσου

Αξιότιμε Δήμαρχε Θάσου,
Αγαπητέ Λευτέρη,
ο κόσμος της Θάσου, οι συνδημότες και οι συνδημότισσές σου αποφάσισαν στις χθεσινές εκλογές να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό σου, αλλά και στην ομάδα των άξιων συνεργατών σου, ώστε να συνεχίσετε το δημιουργικό σας έργο. Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τον ωραίο αγώνα και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι αυτονόητο πως θεωρώ δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας μας, πάντα με γνώμονα το καλό του όμορφου νησιού μας και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και προοπτικών του. Σε διαβεβαιώνω πως θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει τη Θάσο μας ακόμη καλύτερη.

Θερμά Συγχαρητήρια!
Καλή Θητεία!