Μάκης Παπαδόπουλος: Χαρά και συγκίνηση για την εκλογή των δύο άξιων κληρικών απ’ την Καβάλα ως Επισκόπων της Εκκλησίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την εκλογή του πατέρα Παύλο Κίτσοου σε Επίσκοπο Θεσπιών και του πατέρα Απόστολο Καβαλιώτη σε Επίσκοπο Τανάγρας

Τη χαρά και τη συγκίνηση του για την εκλογή του Πατέρα Παύλου Κίτσου και του Πατέρα Απόστολου Καβαλιώτη σε Επίσκοπους Θεσπιών και Τανάγρας αντίστοιχα, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του «Τόπου της Ζωής μας» και υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας εύχεται και στους δύο να διακονήσουν την Εκκλησία της Ελλάδος προς όφελος των πιστών και να τιμήσουν με το έργο τους τον τόπο καταγωγής τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση πληροφορήθηκα την εκλογή δύο άξιων κληρικών – ιερωμένων της περιοχής της Καβάλας σε Επισκοπές θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Του αγαπημένου μου σεβαστού Ιεροκήρυκα της Ιεράς μας Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Αρχιμανδρίτη Παύλου Κίτσου, σε Επίσκοπο Θεσπιών, καθώς και του Διευθυντή του Γραφείου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, σε Επίσκοπο Τανάγρας.

Εύχομαι, με τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος, να διακονήσουν την Εκκλησία της Ελλάδος προς όφελος των πιστών της και προς Δόξα Θεού, και να τιμήσουν με το έργο τους τον τόπο καταγωγής τους, καθώς και τους πιστούς της που τόσο τους αγάπησαν».