Μίμης Χριστοφιλογιάννης: Ας δώσουμε την ευκαιρία στον φερέλπιδα οραματιστή Μάκη Παπαδόπουλο να μας υπηρετήσει

Ανοιχτή επιστολή του πρώην βουλευτή Καβάλας της ΝΔ εν όψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας

Να δώσουν την ευκαιρία στον φερέλπιδα και οραματιστή Μάκη Παπαδόπουλο να βρεθεί στο δημαρχιακό θώκο της Καβάλας και να υπηρετήσει τον τόπο, καλεί τους συνδημότες του στον Δήμο Καβάλας ο Μίμης Χριστοφιλογιάννης. Με ανοιχτή επιστολή του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι ο απερχόμενος δήμαρχος δεν κατάφερε να βελτιώσει τη ζωή μας με νέα σοβαρά έργα που απαιτούνταν και συνεπώς θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σ’ ένα νέο άνθρωπος, όπως ο Μάκης Παπαδόπουλος που αφοσιωμένος στην απόφασή του να υπηρετήσει τους δημότες της Καβάλας και των Φιλίππων, με όραμα για τον “Τόπο της Ζωής μας”,

Η ανοιχτή επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες, έφτασε η ώρα που καλούμεθα να πάρουμε μία μεγάλη και κρίσιμη απόφαση. Να επιλέξουμε Δήμαρχο Καβάλας για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια.

Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ανέδειξαν δύο υποψηφίους Δημάρχους που θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Καβάλας, δυστυχώς για την Καβάλα και τους Φιλίππους, δεν κατάφερε να βελτιώσει τη ζωή μας με νέα σοβαρά έργα που απαιτούνταν.

Η κυκλοφορία στην πόλη της Καβάλας χειροτέρεψε και μετά τις 8.30 το πρωί είναι ασφυκτική. Χαρακτηριστικό της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής είναι ότι επιχείρησε να κατασκευάσει ένα μόνο μεσαίου μεγέθους έργο που αφορούσε την ανακατασκευή της πλατείας Καπνεργάτη. Δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει και στο τέλος δήλωσε πως, αν ήξερε πόσο δύσκολο ήταν, δε θα το ξεκινούσε! Στις προθέσεις του βέβαια είναι να μετατρέψει την οδό Αβέρωφ σε πεζόδρομο, προσθέτοντας ένα τεράστιο πρόβλημα στην κυκλοφορία του κέντρου της πόλης της Καβάλας, παρά τη διαφωνία των ειδικών, διότι η οδός Αβέρωφ είναι μία από τις λίγες οδούς που συνδέουν το επίπεδο παραλιακό μέτωπο με τις βόρειες συνοικίες.

Ο σημερινός του αντίπαλος, Μάκης (Χρυσόστομος) Παπαδόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος, αφοσιωμένος στην απόφασή του να υπηρετήσει τους δημότες της Καβάλας και των Φιλίππων, με όραμα για τον “Τόπο της Ζωής μας”, με δυνατότητα να επιλύσει όλα τα χρονίζοντα προβλήματα και με πρόθεση να μετατρέψει την Καβάλα σε μία “έξυπνη πόλη” στην οποία όλοι μας θα είμαστε ενθουσιασμένοι να ζούμε.

Αγαπητοί συνδημότες,

είναι κρίμα να συνεχιστεί αυτή η στασιμότητα που χαρακτηρίζει την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας και τον ιστορικό πρώην Δήμο Φιλίππων.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στον φερέλπιδα οραματιστή Μάκη (Χρυσόστομο) Παπαδόπουλο να μας υπηρετήσει».