Μένανδρος Μαρινάκης: Μονόδρομος η στήριξη στον Μάκη Παπαδόπουλο παρά το ότι η ΝΔ δε στηρίζει κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο

«Κάθε ψηφοφόρος της ΝΔ στον Δήμο Καβάλας ας αναλογιστεί την πορεία του τόπου μας και τις αξίες της παράταξης»: Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας

Μάκη Παπαδόπουλο «δείχνει» ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μένανδρος Μαρινάκης, παρά την απόφαση της κεντρική διοίκησης του κόμματος να μην παράσχει στήριξη σε κάποια δημαρχιακή υποψηφιότητα, τονίζοντας με ανακοίνωσή του ότι «δεν υφίσταται δίλημμα» στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας και ότι «κάθε ψηφοφόρος της ΝΔ στον Δήμο Καβάλας ας αναλογιστεί την πορεία του τόπου μας και τις αξίες της παράταξης».

Η ανακοίνωση του Μένανδρου Μαρινάκη

Η κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας θεώρησε ενδεδειγμένο να μην παράσχει στήριξη σε κάποια δημαρχιακή υποψηφιότητα εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Βρισκόμαστε πλέον τέσσερις ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών με διαμορφωμένη μία συγκεκριμένη κατάσταση.

Από τη μία, υπάρχει η υποψηφιότητα του απερχόμενου Δημάρχου, που εκλέχθηκε Δήμαρχος με την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, του οποίου είναι μέλος, με τετραετή θητεία που την χαρακτηρίζει η ανεπάρκεια και η στασιμότητα σε όλους τους τομείς.

Από την άλλη, υπάρχει η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Χρυσόστομου (Μάκη) Παπαδόπουλου, πλαισιωμένη κατά πλειοψηφία από μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, όπως ακριβώς συνέβη και με τις δημαρχιακές υποψηφιότητες του Χαράλαμπου Χρυσανίδη και της Αναστασίας Ιωσηφίδου.

Θεωρώ πως δεν υφίσταται δίλημμα. Κάθε ψηφοφόρος-μέλος της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Καβάλας (πρώην Δήμοι Καβάλας και Φιλίππων) ας αναλογιστεί την πορεία του τόπου μας στο μέλλον, καθώς και τις αξίες της Φιλελεύθερης Δημοκρατικής μας παράταξης.

Η ψήφος εμπιστοσύνης στον Μάκη (Χρυσόστομο) Παπαδόπουλο, έστω και την ύστατη στιγμή, είναι μονόδρομος.