Περιφερειακές εκλογές 2023/πράξη δεύτερη: Και οι τέσσερις βουλευτές της Καβάλας στηρίζουν την υποψηφιότητα Μέτιου για την ΑΜ-Θ

Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης, Αγγελική Δεληκάρη: Οι δηλώσεις στήριξης στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για το «τιμόνι» της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Χωρίς ενδοιασμούς και με ξεκάθαρες ανακοινώσεις, οι τέσσερις βουλευτές της Καβάλας -Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης και Αγγελική Δεληκάρη- στηρίζουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και επικεφαλής της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης», Χρήστου Μέτιου στη δεύτερη περιφερειακή εκλογική «μάχη» στις 15 Οκτωβρίου 2023.

Οι δηλώσεις στήριξης των βουλευτών Καβάλας στον Χρήστο Μέτιο

Νίκος Παναγιωτόπουλος
Στις περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι αυτονόητη η στήριξη όλων μας στον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο, ο οποίος απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιάννης Πασχαλίδης
Σε αρκετές περιστάσεις καλούμαστε να κάνουμε επιλογές, ζυγίζοντας τις συνθήκες και τα πιθανά αποτελέσματά τους. Η Νέα Δημοκρατία δια στόματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από αρκετά νωρίς έκρινε πως η επιλογή 13 επικεφαλής συνδυασμών σε επίπεδο περιφερειών είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση και τη διεκπεραίωση αδιάσπαστου του κυβερνητικού έργου. Προφανώς αναγνωρίζουμε την αξία όλων που θέλουν να προσφέρουν στα κοινά. Αυτό δεν αμφισβητείται, ίσα ίσα είναι ευκταίο. Στη Περιφέρειά μας, ο Χρήστος Μέτιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας την πραγμάτωση των κυβερνητικών επιλογών. Γι’αυτο και αποτελεί επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Γι’αυτο και θα πρέπει να είναι η δικιά μας επιλογή. Συνεχίζουμε ενωμένοι.

Μακάριος Λαζαρίδης
Χρήστος Μέτιος και «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» οδηγούν την Περιφέρεια ΑΜ-Θ στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης! Στο επίκεντρο πάντα ο πολίτης!

Αγγελική Δεληκάρη
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου παίρνουμε τη σωστή απόφαση για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στηρίζουμε τον Περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο, δίνοντας τη θετική μας ψήφο στον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση». Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι πολίτες της Καβάλας, είμαστε ενώπιον μιας πράξης ευθύνης. Όλες και όλοι για τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής, ολοκληρώνουμε αυτό που ξεκίνησε στις 8 του Οκτώβρη.

*Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας