Μάκης Παπαδόπουλος: Η πρότασή μας δεν έγινε αποδεκτή! Σεβόμαστε την απόφασή και την αποδεχόμαστε στο ακέραιο

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών

Ευχαριστίες από τα βάθη της καρδιάς του, για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, εκφράζει προς τους Καβαλιώτες που τον στήριξαν με την ψήφο τους στον 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, εκφράζει με δήλωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» τονίζει ότι η πρόταση του για εξωστρέφεια, ανάπτυξη και αλλαγή δεν έγινε αποδεκτή, παρά τον έντιμο αγώνα που δόθηκε με αξιοπρέπεια και πρόγραμμα, ενώ επισημαίνει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σεβαστό και το αποδέχεται στο ακέραιο.

Η δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου αναφέρει:

«Οι δημότες ανέδειξαν δήμαρχο για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Καβάλας. Η πρότασή μας για εξωστρέφεια, ανάπτυξη και αλλαγή δεν έγινε αποδεκτή. Σεβόμαστε την απόφασή τους και την αποδεχόμαστε στο ακέραιο.

Δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα με αξιοπρέπεια, με πρόγραμμα, με θέσεις και προτάσεις. Γι’ αυτόν τον αγώνα, μας επιβράβευσαν οι χιλιάδες των συνδημοτών μας με την ψήφο τους.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη τους!

Είχαμε μαζί μας ένα λαμπρό ανθρώπινο δυναμικό, που τους ευχαριστώ όλους, υποψηφίους, εθελοντές και συνεργάτες. Και φυσικά την οικογένειά μου.

Η επόμενη μέρα μας θέλει στην Αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Κοινωνία με την ίδια μαχητικότητα, δίπλα σε κάθε δημότη που βιώνει καθημερινά τα προβλήματά του.

Αποδείξαμε αυτά τα 10 χρόνια ότι η εξουσία δεν ήταν ο αυτοσκοπός μας. Ήταν η διάθεση για προσφορά και στόχος μας η ανάπτυξη του δήμου μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Συγχαίρω τον κύριο Θεόδωρο Μουριάδη για τη νίκη του, αλλά και τους Επικεφαλής των άλλων Συνδυασμών για τον προεκλογικό τους αγώνα και τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα όργανα του Δήμου, θα δοθεί η μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο της ζωής μας!

Συνεχίζουμε»!