Σωτήρης Τσεκμέζογλου: Ο 21ος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Μουριάδη. Έχασε στην κλήρωση ο Κώστας Πεφάνης

Όλα θα κριθούν στο Εκλογοδικείο

Ηεπίσημη ανακοίνωση της αναλυτικής σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το Πρωτοδικείο Καβάλας «έφερε» σε θέση που θα έπρεπε να οδηγηθούν σε κλήρωση τους κ.κ. Κώστα Πεφάνη και Σωτήρη Τσεκμέζογλου. Μετά την επανακαταμέτρηση, η αρχική ισοψηφία εμφάνισε μία [1] ή δύο [2] περισσότερες ψήφους στον κ. Πεφάνη, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό από τον κ. Τσεκμέζογλου.

Το πρωί της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε κλήρωση ενώπιον του Προέδρου Πρωτοδικών, με τον Σωτήρη Τσεκμέζογλου να «κερδίζει» τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι να εκλέγεται ο 21ος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» του Θόδωρου Μουριάδη.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν και χαρακτηριστικά λάθη, όπως ψηφοδέλτια που «χρεώθηκαν» σε άλλους υποψηφίους ή και άλλους… συνδυασμούς, καθώς και ψηφοδέλτια που θα έπρεπε καταφανώς να κριθούν άκυρα.

Ο κ. Πεφάνης, βέβαια, έχει το δικαίωμα να προσφύγει το Εκλογοδικείο και να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό πρόκειται να πράξει εντός των επόμενων ημερών.