Η Αγγελική Δεληκάρη στη γιορτή Κάστανου στο Παλαιοχώρι

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ έδωσε τα συγχαρητήρια της στους διοργανωτές της επιτυχημένης διοργάνωσης τονίζοντας ότι αυτή δε συμβάλει μόνο στην προώθηση του κάστανου αλλά και στην ανάδειξη της ομορφιάς του Καστανοδάσους

Το Καστανοδάσος του Παλαιοχωρίου του Δήμου Παγγαίου επισκέφτηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 η Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη. Η κυρία Δεληκάρη είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην «γιορτή του κάστανου» η οποία διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Παλαιοχωρίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Όπως τόνισε η κυρία Δεληκάρη, «η γιορτή του κάστανου είναι μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση, όχι μόνο του προϊόντος, αλλά και του μοναδικής ομορφιάς φυσικού τοπίου του Καστανοδάσους. Πρέπει να επενδύσουμε τόσο στον αγροτουρισμό όσο και στον οινοτουρισμό, ώστε να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο τα ορεινά χωριά του Παγγαίου και να αποτελέσουν έναν εναλλακτικό προορισμό τουρισμού.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, στον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, στην Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μυρσίνη Χρυσαφούδη, στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Παλαιοχωρίου Βαγγέλη Κισσά, στις αρχές της ΠΕ Καβάλας, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η παρούσα εκδήλωση».