Καβάλα: Στην οδό Δοϊράνης το Πολιτικό Γραφείο της Αγγελικής Δεληκάρη

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ έκανε γνωστή την έναρξη λειτουργίας του γραφείου που θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Την έναρξη της λειτουργίας του Πολιτικού της Γραφείου στην Καβάλα έκανε γνωστή η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη. Με ανακοίνωση της τονίζει ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της θα είναι στη διάθεση όλου του κόσμου στο γραφείο που θα βρίσκεται στην οδό Δοϊράνης 20 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι (από Δευτέρα έως Παρασκευή), ενώ κάθε Πέμπτη θα λειτουργεί και το απόγευμα από τις 5 έως τις 8).

Η ανακοίνωση της κ. Δεληκάρη αναφέρει σχετικά:

«Φίλες και φίλοι, με κύριο γνώμονα την προώθηση μιας εποικοδομητικής και σε σταθερή βάση επικοινωνίας με όλες και όλους σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Πολιτικού μου Γραφείου στην Καβάλα. Είναι ακλόνητη πεποίθησή μου πως η απρόσκοπτη επικοινωνία αποτελεί εκ των ουκ άνευ για μια εποικοδομητική συνεργασία, για το καλό της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες του Πολιτικού μου Γραφείου είμαστε στη διάθεσή σας για να εργαστούμε από κοινού πάνω σ’ αυτόν τον στόχο.

Το Πολιτικό μου Γραφείο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-14:00 και την Πέμπτη επίσης το απόγευμα 17:00-20:00).

Διεύθυνση: Δοϊράνης 20, Καβάλα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2510621283
E-mail: [email protected]

Για επικοινωνία με το Πολιτικό μου Γραφείο στην Αθήνα:
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103253199».