Αγγελική Δεληκάρη: Διπλής ανάγνωσης η εκλογή της Μαρίας Συρεγγέλα σε ένα σημαντικό αξίωμα

Συγχαρητήριο μήνυμα της βουλευτού Καβάλας προς τη νέα Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Η βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη συγχαίρει τη Μαρία Συρεγγέλα για την εκλογή της ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι η πρώτη γυναίκα Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής από την ίδρυση του κόμματος.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Αγγελικής Δεληκάρη

Η 20η Νοεμβρίου ήταν μια σημαντική ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Τον Παύλο Μαρινάκη, με την αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη θητεία στον θώκο του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος διαδέχεται η φίλη βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β΄ Αθηνών και τ. Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα.

Η εκλογή της Μαρίας όμως έχει μια ακόμη ανάγνωση, μια επιπρόσθετη αξία: Είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στο αξίωμα αυτό, η πρώτη γυναίκα Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής από την ίδρυση του κόμματος από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Είμαι σίγουρη πως η θητεία της θα είναι επιτυχημένη, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις. Σιδεροκέφαλη, Μαρία! Καλή Επιτυχία!