Το υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας-Αναζητώντας εναλλακτικές

Συνέλευση που διοργανώνεται από την εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο «Νεφέλη»

Η ίδια η καθημερινή πραγματικότητα βοά ότι οι προκλήσεις για την χώρα μας αγγίζουν πλέον την ίδια τη διάσταση της ύπαρξης της. Από τους γεωπολιτικούς κινδύνους στην ακρίβεια, και από το πολιτικό μπλοκάρισμα στην οργανωμένη απαξίωση κάθε πεδίου της δημόσιας ζωής, τα προβλήματα, καλούν όσους αγωνίζονται και αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου, να απαντήσουμε σχεδιάζοντας εναλλακτικές κόντρα στα αδιέξοδα. Την ίδια στιγμή ο πολιτικός κόσμος έχει άλλες προτεραιότητες, προσπαθώντας να παρασύρει και την κοινωνία στον δικό του επικοινωνιακό βούρκο, σε ένα καταιγισμό ψευτοειδήσεων που μόνο σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και να μπλοκάρουν την κοινωνία, να την κάνουν να λουφάξει στην καθημερινή επιβίωση και τα ατομικά προβλήματα του καθενός.

Η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» μέσα από την αρθρογραφία της, αλλά και τις δια ζώσης εκδηλώσεις και συνελεύσεις που οργανώνει, προσπαθεί να θέσει αυτή την ανάγκη, και γνωρίζοντας τις αντικειμενικές και υποκειμενικές δυσκολίες, καλεί κάθε άνθρωπο καλής προαίρεσης, να σκεφτεί, να συνεισφέρει στο διάλογο, να βοηθήσει με τον τρόπο του να δώσουμε ζωή σε ενδιαφέροντα εγχειρήματα, ικανά να αναζητήσουν απαντήσεις στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Η Συνέλευση με θέμα: «Το υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας-Αναζητώντας εναλλακτικές» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/11 στις 17.30 στο Ξενοδοχείο Νεφέλη.