ΚΚΕ Καβάλας: Τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Εκδήλωση των ΤΟ Καβάλα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων Καβάλας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που έγινε την Τετάρτη 29/11 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη αφιερωμένη στα 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973. Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ  «Ένας ζεστός Νοέμβρης»

Για το άνοιγμα της εκδήλωσης ο Φώτης Ζαρκάδας εκ μέρους του Τομεακό Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ αναφέρθηκε στο ότι «εμπνεόμαστε και τιμάμε τους αγώνες του λαού μας συνεχίζοντας σήμερα την πάλη για τους ανεκπλήρωτους σκοπούς και τα ιδανικά τους! Τιμάμε όλους όσους αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, βασανίστηκαν, δολοφονήθηκαν από τη Χούντα. Την αλύγιστη στάση των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών στις εξορίες και τις φυλακές, που κράτησε αναμμένη τη φλόγα του αντιδικτατορικού αγώνα. Αλλά και την ίδια την ίδρυση της ΚΝΕ, τον Αύγουστο του 1968».

Παράλληλα εκφράστηκε από την ομιλία η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και έκλεισε λέγοντας ότι τα διδάγματα του Πολυτεχνείου, είναι πως δεν υπάρχει ανίκητος αντίπαλος μπροστά σε έναν αποφασισμένο λαό.