Παγοδρόμιο Καβάλας: Πρόταση Μάκη Παπαδόπουλου για μείωση 50% στο εισιτήριο

Η πρόταση του Τόπου της Ζωής μας δεν έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή, ωστόσο η παράταξη της Αντιπολίτευσης ψήφισε τη λειτουργία του Παγοδρομίου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2023, το Σώμα ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη λειτουργία και φέτος στο κάτω μέρος της πλατείας Ελευθερίας του Παγοδρομίου για την περίοδο των γιορτών.

Η παράταξη του Τόπου της Ζωής μας κατέθεσε την εξής πρόταση για τη λειτουργία του παγοδρομίου:

  • Να μειωθεί το εισιτήριο κατά 50%: από 8 ευρώ σε 4 ευρώ (για τις ώρες από το πρωί μέχρι τις 4.00 το μεσημέρι) και από 10 ευρώ σε 5 ευρώ (για τις ώρες από τις 4.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ).
  • Να μην λάβει ο Δήμος ενοίκιο 1.000 ευρώ, αλλά να δώσει τη δυνατότητα σε 200 παιδιά από οικογένειες που έχουν ανάγκη να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ το παγοδρόμιο, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

«Από τη στιγμή που ο Δήμος Καβάλας αποφασίζει να αναλάβει το κόστος για τη λειτουργία του παγοδρομίου ως προσφορά προς τους δημότες και τα παιδιά, προτείναμε αυτές τις δύο βελτιώσεις», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

«Η πρότασή μας δεν έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή. Ωστόσο, εμείς ως παράταξη εγκρίναμε τη λειτουργία του παγοδρομίου», υπογραμμίζει ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας.