Αγγελική Δεληκάρη: Ευχές για καλή και παραγωγική θητεία στη νέα Διοίκηση του Δήμου Καβάλας

Προσωπικό ευχετήριο μήνυμα και προς τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη από τη βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία με... ευχή και για «συνέργειες και συναινέσεις για το κοινό καλό»

Μήνυμα για καλή θητεία απευθύνει η βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη επί τη ευκαιρία της ορκωμοσίας την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των προέδρων και μελών των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας, ενώ παράλληλα απευθύνει και προσωπικό ευχετήριο μήνυμα προς τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη.

Σημειώνεται ότι η κ. Δεληκάρη βρίσκεται στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για την κύρωση Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2024 ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023.

Το μήνυμα της Αγγελικής Δεληκάρη προς το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του Δημάρχου Καβάλας κ. Θεόδωρου Μουριάδη, των Δημοτικών Συμβούλων, των προέδρων και μελών των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς καλή και παραγωγική θητεία για την επόμενη πενταετία. Η πόλη της Καβάλας, και ο Δήμος κατ’ επέκταση, έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Οι δημότες προσδοκούν μέσα σε πνεύμα συνεννόησης να υπάρξει μια συνεργασία με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους. Εξυπακούεται πως θα είμαι δίπλα σε κάθε διεκδίκηση που θα στοχεύει προς την κατεύθυνση αυτή, ως ακόμη μία φωνή της Καβάλας στην Αθήνα. Μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για να διαμορφώσουμε μια πόλη – κι έναν δήμο – αντάξια της ιστορίας της με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το μήνυμα της Αγγελικής Δεληκάρη προς τον Δήμαρχο Καβάλας

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
θα ήθελα να σας ευχηθώ και προσωπικά διά της παρούσης καλή και παραγωγική θητεία, επ’ ευκαιρία της αυριανής σας ορκωμοσίας. Είμαι σίγουρη πως θα εργαστείτε με ζήλο, για να γίνει η Καβάλα μια πόλη-πρότυπο, όπως άλλωστε της αρμόζει. Πιστεύω πως εσείς και οι άξιοι συνεργάτες που θα επιλέξετε για να στελεχώσουν τις θέσεις ευθύνης θα αφιερώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να αναπτυχθούν εξίσου δυναμικά τα χωριά της περιφέρειας του Δήμου της Καβάλας, αναζητώντας παράλληλα συνέργειες και συναινέσεις για το κοινό καλό. Στόχος όλων μας, των αιρετών εκπροσώπων των πολίτων, πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς, της ποιότητας ζωής, ο καθένας με το δικό του εύρος αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα είμαι δίπλα σας σε όλες εκείνες τις διεκδικήσεις προς την Ελληνική Πολιτεία, που θα υπηρετούν ακριβώς αυτούς τους στόχους.