Παγγαίο: Αυταρχισμό Αναστασιάδη «βλέπει» η Βαρύτη πίσω από την αναβολή της ορκωμοσίας των νέων αρχών

«Πυρά» της επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου κατά του Δημάρχου για την απόφασή του να αναβάλλει την τελετή που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου.

Ωστόσο, από τη Δημοτική Αρχή εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Αναβόλη της αυριανής ορκομωσίας των Δημοτικών αρχών Δήμου Παγγαίου. Πιο συγκεκριμένα, λόγω νόσησης του Δημάρχου Παγγαίου, Αναστασιάδη Φίλιππου, από κορονοϊό αναβάλλεται η ορκωμοσία της 17ης Δεκεμβρίου 2023. Σύντομα θα οριστεί νέα ημερομηνία».

Η επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε» Μαρία Βαρύτη σχολίασε δηκτικά την απόφαση του Φίλιππου Αναστασιάδη να αναβάλλει την ορκωμοσία των νέων δημοτικών αρχών του Παγγαίου, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με το «καλημέρα» ο Δήμαρχος Παγγαίου επιβεβαιώνει τον αυταρχικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας του

«Ο Δήμαρχος Παγγαίου με μια λακωνικότατη ανακοίνωση ανέβαλε την αυριανή (17/12/2023) ορκωμοσία του Δημοτικού συμβουλίου λόγω κορονοϊού, λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή της.

Το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης χωρίς τις επαρκείς εξηγήσεις και χωρίς την παραμικρή απολογία για την αναστάτωση και την ανατροπή του προγραμματισμού των υπολοίπων μελών του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τον αυταρχικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δημάρχου Παγγαίου».

Μαρία Βαρύτη
Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Δημοτικής Παράταξης «Ξεκινάμε»
Δημοτική Σύμβουλος Παγγαίου